![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
Comandati prin noi de la orice website din USA! Ne trimiti link-ul de la articolul pe care vrei sa il cumperi, noi il comandam si ti-l trimitem la adresa la care doresti. Imediat ce facem comanda iti trimitem tracking info pentru pachetul tau. Plata in dolari americani in avans (transfer in cont Raiffeisen). Ne puteti contacta pe forum, PM, sau mail: dan.soft@yahoo.com. PROMOTIE: pentru primele 25 de comenzi comisionul este de 10% sau minim $20. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
Multumim pentru mesaj. Comandam direct in USA, si pe urma trimitem in Romania. Nu ne ocupam de vama. Din experienta stim ca nu sunt probleme deosebite la receptia individuala a pachetelor in Romania. Daca totusi ai nevoie de sprijin, gasim o solutie impreuna. Putem comanda de la site-uri care nu trimit in Romania, dar trimit in USA. Da, comandam de la Amazon. O zi buna. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Aparat Foto Digital
Salut, Fa-mi si mie pret pt. un Canon PowerShot SD850 de pe amazon: Merci. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
Pretul camerei:$242.96 Transport: $30 Comision: 10%*(242.96+30)=$27.2 Total: 242.96+30+27.2=$299.96 | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
Pentru comenzi care totalizeaza sub $200 (incluzind taxe si shipping) comisionul ar fi de $20, iar pentru comenzi peste $200 comisionul ar fi 10% din suma totala. Pentru comenzi mici, sa zicem un tricou de $15, numai transportul in Ro ar fi approx. $25, deci s-ar putea sa nu-ti convina. Poti in schimb sa comanzi 2-3 bucati si cum transportul si comisionul ar fi practic aceleasi (pentru totaluri sub $200, cum spuneam), s-ar putea sa-ti convina mai mult. Pentru un pret concret, posteaza linkul si nr. bucati din fiecare articol pe care-l vrei - fie aici pe forum fie pe pm. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
cat ma costa http://www.bodybuilding.com/store/opt/whey.html la 10 lbs adica 4,5 kg ? ma gandesc sa dau o comanda de vreo 300 $ dar ma intereseaza momentan un pret pentru acest produs. inteleg ca eu va trebui apoi sa ma deplasez la vama si sa platesc acolo un comision ? astept mai multe detalii,ms anticipat. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | mosdef - proteine
salut, m-am uitat pe site si iese cam scump din cauza pretului mare al transportului pentru o greutate asa mare. uite cam care-ar fi pretul pt. o cutie 10lbs comandata separat sau 4 cutii impreuna (toate preturile in USD): 1. O cutie: Pret:...............79.99 Taxe:............... 0.00 Shipping US: ......5.99 Shipping RO: .....50.00 Comision: .........20.00 Total: ............155.98 2. Patru cutii: Pret: .......................319.96 Taxe: .........................0.00 Shipping US: ................9.99 Shipping RO (estimat): 160.00 Subtotal: ..................489.95 Comision (10% subtot): 49.00 Total: .......................538.95 (sau 146.7 pe cutie) | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Proteine pretul nu include vama. va trebui sa te ocupi de vama singur, dar n-ar trebui sa fie o problema. o sa fie un procent din valoarea declarata a produsului in sine (fara shipping, etc.), care in cazul tau pare destul de mica. da-mi un pm daca te decizi sa comanzi.
| ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | nu e aria mea de expertiza, dar din experienta cred ca toate firmele majore au 'manufacturer's warranty' care se aplica peste tot in lume. de ex., cand am fost in Ro cu laptopul meu IBM acum cativa ani si mi s-a rupt o tasta, n-a fost o problema sa ma duc la o reprezentanta in bucuresti sa mi-o faca. la fel, cand am avut probleme cu o camera Cannon cand am fost in Asia, cei de la cannon de-acolo mi-au facut-o pe loc fara nici o problema. in orice caz, eu as zice sa-ti gasesti intai un model care-ti place, si inainte sa facem comanda nu va fi greu sa aflam concret daca pt. marca respectiva ai coverage pt garantie in romania.
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|