![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
SALUT Din cate mailuri primesc vad un mare interes al oamenilor catre produsele de lux. Mi se pare foarte normal avand in vedere preturile exorbitante de pe la noi sau faptul ca unele nu se gasesc deloc. Ca si pe zappos, comanda trebuie sa contina minim 15produse pentru a fi lansata GUESS www.shop.guess.com ARMANI EXCHANGE www.armaniexchange.com VICTORIA SECRET www.victoriassecret.com MACYS www.macys.com Ce trebuie sa faceti: Va alegeti produsele si le adaugati in cosul de cumparaturi Puneti 5 sau 10 la cantitate pentru a fi siguri ca nu riscati sa ramaneti cu produse care nu intra in comanda,mai ales la cele ieftine/f cautate Dupa ce cosul este actualizat si sunteti siguri de ce vreti sa comandati trebuie sa imi dati toate detaliile produselor dupa cum urmeaza: LINK cu URL cu numele produsului COD PRODUS CULOARE MARIME CANTITATE PRET exemplu: GC Leather Byblos Watch 31000G1 nocolor one size cantitate 1 bucata pret 275$ Mini Check Cami Y81L1201 New navy/white size M (daca nu este M pe stoc atunci S) cantitate 2 bucati pret 118$ (la pret treceti totalul) Ce va intereseaza pe toti: cat dati in plus pe langa pretul de pe site? Taxele sunt de 50ron/produs daca acesta se incadreaza sub 100$ Ce este peste 100$ taxa este de 20% La exemplul de mai sus se platesc 137,5ron pentru ceas si 100pentru bluzite Total 238ron toate taxele pentru bucuresti Produsele ajung in bucuresti intr-un final si se ridica din bucuresti. militari-gorjului ca zona de reper si s-ar putea sa se modifice,am sa anunt Cine nu e din bucuresti primeste coletul prin fancurier si mail/sms cu AWB 15ron primul kg si 1,2ron per kg in plus In fiecare zi pleaca colete de la mine si ajung a 2-a zi. Produsele ajung in medie in 3 saptamani. Daca suneti rabdatori o sa aveti numai surprize placute si tot respectul din partea mea. Cand ajung produsele eu va sun pe fiecare de pe nr ascuns de obicei. Plata momentan se face inainte, de luni vedem cum rezolvam poate platiti doar comisionul in avans si produsul la sosire.depinde de voi cat de seriosi sunteti la primele comenzi. Zic seriosi pentru ca am unele cerinte de la voi cum ar fi: 1.Telefonati doar in orele stabilite 2.Trimiteti mailul corect in urmatoarea schema: Titlul INTREBARE/DETALII CONFIRMARE PLATA GUESS 14.FEBRUARIE.2008 NUMELE DVS sau COMANDA GUESS 14.FEBRUARIE.2008 NUMELE DVS sau CONFIRMARE PRODUSE GUESS 14.FEBRUARIE.2008 NUMELE DVS sau ADRESA EXPEDITIE NUMELE DVS si ORASUL sau CONFIRMARE RIDICARE COLET (aici va rog foarte mult sa verificati produsele sosite daca sunt in stare normala de functionare/estetica) Continutul mailului In mail semnati-va cu id-ul de messenger, numele dvs cu care ati depus banii sau cine i-a depus(specificati), si numarul de telefon scris legat(fara puncte) 3.Ca sa mearga totul repede si sa nu fiu nevoit sa raspund la 100de mailuri cu intrebari sunati-ma sa stam de vorba 5 minute poate va pot da vreun sfat care sa va fie de folos. Cel mai important lucru intr-o tranzactie este respectul fata de celalalt.Atata timp cat ma respectati va respect si sunt alaturi de voi. PLATA? Plata inainte, toti banii momentan.Am avut incredere in unele persoane care au dat dovada de neseriozitate punandu-mi in carca produse in valoare de peste 140mil lei vechi. Daca produsul dorit nu a intrat in comanda se trimite o noua comanda.Daca nici atunci nu intra,mai bine renuntam si va dau banii inapoi.Doar in acest caz se recupereaza banii. Plata se face in lei la cursul stabilit in ziua de luni cand se fac platile.Am sa postez aici cursul si am sa trimit si mesaj cu suma care trebuie platita. CAND DAU COMANDA? Normal cand se strang 15produse si toate persoanele din comanda isi achita produsele. M-am gandit sa folosesc o zi in care sa fie gata si sa o dau ca sa se miste totul repede, aceea de LUNI noaptea spre MARTI. Asta inseamna ca pana DUMINICA seara astept mailurile cu lista de produse iar luni intre 9 si 18 plata urmata de o confirmare de plata. Pe viitor,daca vad ca se merita, pentru userii care au comandat cel putin de 2 ori am sa ii recompensez cu optiunea de plata a produselor la sosire, in limita banilor disponibili. Astept si alte site-uri atata timp cat va strangeti mai multi sa se faca 15produse pe acelasi site Va doresc o zi buna si va astept sa comandati. Alex PS: La unele site-uri aveti optiunea de add to wishlist si apoi send wishlist to a friend. va recomand sa procedati asa.Exemplu ar fi victoriassecret. Am sa postez toate ofertele primite pe mail ca sa fiti la curent ;) :hustler:
__________________ Boo RIDERS ![]() ![]() | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 | vreau si eu asta cand e urm comanda? http://www1.macys.com/catalog/produc...Type=EverGreen am mai vb si pe mess si la tel ...tzoppy_2004 am pe mess | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|