![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #245 (permalink) | ||
| Quote:
@Floppy: Inca te asteptam sa revii pt. noi comenzi.
__________________ Even now in heaven there are angels carrying savage weapons! | |||
|
| | #249 (permalink) | ||
| Sal
Vezi ca ti-am trimis un mail pe adresa floppy2k1@yahoo.com sa-mi dai si mie un prv message cand ai notat-o. Multumesc! | |||
|
| | #257 (permalink) | ||
|
salut. m-am intors! urmatoarea comanda este joi: 18 septembrie. NOILE COMISIOANE: CU PLATA INAINTE: 1) 4.99$ / produs *pentru produsele mai ieftine sau egale cu $69.98! 2) 2.99$ / produs *pentru produsele mai scumpe sau egale cu $69.99! CU PLATA LA LIVRARE (NICI UN BAN IN AVANS!!!) 3) 7.99$ / produs *pentru produsele mai ieftine sau egale cu $69.98! 4) 4.99$ / produs *pentru produsele mai scumpe sau egale cu $69.99! COMISIOANELE SUNT VALABILE INCEPAND CU JOI 18 SEPTEMBRIE! Comenzi eastbay venite (v-am anuntat si pe pm - o parte le-ati ridicat deja): asumaurice, waffles (ridicata) , vlad, raul, silencer_ro, 2Fst4U (ridicata) , claw, silencer, shadowkiller! Momentan pot fi contactat doar pe orange: 0755.020.369! De miercuri imi recuperez si vodafone-ul: 0722.23.99.88!
__________________ - comenzi pe WWW.EASTBAY.COM saptamanale:LUNI,JOI,SAMBATA!Comenzi FARA AVANS-plata la livrare! -![]() - Haine originale-oferta completa pe HomePage (provenienta SUA) -![]() Comenzi saptamanale:victoriassecret.com/bigdiscount.com/zappos.com/6pm.com/ice.com/watchzone.com ![]() detalii pe privat, mail: floppy2k1 at yahoo.com, floppy_eastbay at yahoo.com tel: 07.22.23.99.88(Florin) YM: eastbaybucuresti | |||
|
| | #259 (permalink) | ||
|
comisioanele de sus nu mai sunt valabile momentan. voi anunta noile comisioane in aceasta seara! motivul: http://www.eastbay.com/content/custs...International/ Quote:
__________________ - comenzi pe WWW.EASTBAY.COM saptamanale:LUNI,JOI,SAMBATA!Comenzi FARA AVANS-plata la livrare! -![]() - Haine originale-oferta completa pe HomePage (provenienta SUA) -![]() Comenzi saptamanale:victoriassecret.com/bigdiscount.com/zappos.com/6pm.com/ice.com/watchzone.com ![]() detalii pe privat, mail: floppy2k1 at yahoo.com, floppy_eastbay at yahoo.com tel: 07.22.23.99.88(Florin) YM: eastbaybucuresti | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|