![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #42 (permalink) | ||
|
salut am fost plecat weekend-ul asta din bucuresti ca toata lumea care a avut liber cu summit-ul ![]() picolo69 - da-mi un cont pe pm unde sa-ti transfer restul de bani. G.Hagi - imi cer scuze ca nu mi-am facut programul ai sa-ti dau alea de sapt trecuta! oricum tie iti place sa ma intepi mereu pe forum decat sa-mi dai un mesaj sa stabilim o intalnire in functie de cum suntem amandoi in bucuresti ![]() in alta ordine de idei - COMENZILE CARE AU VENIT (CU O PARTE DINTRE VOI DEJA AM VB AZI LA TELEFON): fishbeny, Rover, yoproiect, iulian, hanna, clawmvp, pescarushul, diuck (imi trebuie adresa), ygpie, gammer555, 2fst4u, vbay, maruka, silviu, Crom, G.Hagi, mihai, Bogdan P. pt cine nu e din buc, lasati-mi adresele pe pm. restul astept telefoan sa stabilim cand ne vedem pt produse! urmatoarea comanda este JOI 10 aprilie!
__________________ - comenzi pe WWW.EASTBAY.COM saptamanale:LUNI,JOI,SAMBATA!Comenzi FARA AVANS-plata la livrare! -![]() - Haine originale-oferta completa pe HomePage (provenienta SUA) -![]() Comenzi saptamanale:victoriassecret.com/bigdiscount.com/zappos.com/6pm.com/ice.com/watchzone.com ![]() detalii pe privat, mail: floppy2k1 at yahoo.com, floppy_eastbay at yahoo.com tel: 07.22.23.99.88(Florin) YM: eastbaybucuresti | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
asumaurice, pufulete - saptamana asta tre` sa apara! myster_pda - ti-am raspuns (verifica pm) reluam lista (cei cu bold am vb): fishbeny, Rover, yoproiect, iulian, hanna, clawmvp, pescarushul, diuck (imi trebuie adresa), ygpie, gammer555, 2fst4u, vbay, maruka, silviu, Crom, G.Hagi, mihai, Bogdan P. urmatoarea comanda: JOI 10 aprilie!
__________________ - comenzi pe WWW.EASTBAY.COM saptamanale:LUNI,JOI,SAMBATA!Comenzi FARA AVANS-plata la livrare! -![]() - Haine originale-oferta completa pe HomePage (provenienta SUA) -![]() Comenzi saptamanale:victoriassecret.com/bigdiscount.com/zappos.com/6pm.com/ice.com/watchzone.com ![]() detalii pe privat, mail: floppy2k1 at yahoo.com, floppy_eastbay at yahoo.com tel: 07.22.23.99.88(Florin) YM: eastbaybucuresti | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|