![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #66 (permalink) | ||
|
Chiar daca nu mi-am ridicat inca vechea comanda ,mai noteaza-ma si cu asta pt luni...14.04.2008 Nike Women's Stamina Lo White/Black Product #: 72018101 Price: $39.99 Size:7 cu plata la livrare... merci..astept raspuns de la tine pt confirmare...dar si pt comanda veche | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 |
va salut, vreau sa va sfatuiesc ca mai sunt si altii care dau comenzi pe eastbay mult mai seriosi decat floppy, nu fac reclama nimanui dar va pot spune ca eu dupa ce am fost ignorat timp de o luna asteptand o comanda, am apelat la altul care are comisioane mai mici decat floppy si care raspounde la telefon si chiar pe messenger oricand il cauti si care chiar si cu plata la livrare mi-a inmanat adidasii dupa 2 saptamani si 3 zile, si nu e numai cazul meu. nu va mai enervati , cautati pe altu' , sunt multi mult mai seriosi,a primit cineva de aici comanda dupa 2 saptamani si 3 zile?
| ||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
eu i raman fidel lui flopy dar oricum ce e drept e cam tampenie chestia cu noile comisioane ....5$ pe rpdus ce e peste 90 0 comision..asa ar fi fost super....mai sun care fac asa.. oricum repet eu raman cu el..asta e... Flopy mai si cva e comanda mea?aia cu Western Unionul )
| ||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Quote:
io recunosc k , cand am vazut ce a patit si cum decurg lucrurile am apelat si eu la altii... dar daca o sasi revina o sa apelez cu siguranta din nou la el. | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Salut din nou! Cred ca zilele astea se fac cele aprox. 3 saptamani de cand am dat si eu comanda pentru: 233301. As vrea sa stiu si eu ceva despre aceasta comanda: cand vine, a venit deja? Am incercat sa trimit PM si mi-a dat eroare ca ai prea multe mesaje stocate si nu mai poti primi. Salut! | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
de 4 Zile incerc sa dau de tine daca pana maine nu am un raspuns concret(adica sa vin sa ridic comanda) imi pare rau dar nu ma mai intereseaza Comanda am dat-o acum 1 luna cel putin. Astept un semn Pa
__________________ To all the Chinese children who made my iPod, Thanks! | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
salut,trebuia sa imi vina comanda de mult am dat-o acum 6-7 saptamani,iar printre podusele acelea erau si ale prietenilor,rudelor mele si a trebuit sa le dau banii inapoi certyuri etc. La telefon nu raspunzi nici cand te sun nici cand iti dau mesaje,pm nici atat. De 2 ani dau comenzi la tine si am fost multumit ce sa inteleg?Chiar am nevoie de banii aceia sau produsele.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|