![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #81 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
salut foppy am o comanda pentru joia asta 17.04.08 as vrea urmatoarele: # 16421111 size 8.5 80 + 5 = 85$ # 421102 size 9.5 40 + 7 = 47$ # 411323 165 + 5 = 170$ Total rotunjit 305$ minus 20$ care ii mai am in contul tau sunt 285$ merg azi sa iti bag banii in cont sper sa vina repede ![]() astept joi confirmare daca au intrat toate produsele merci salut!
__________________ http://picolo69.myminicity.com/ | ||
|
| | #82 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 |
a trecut mai bine de o saptamana de cand te-am rugat sa ma bagi si pe mine in comanda de joia trecuta ( 10 apr.) nu am primit nici o confirmare . TE ROG sa-mi confirmi daca m-ai bagat si daca produsul a intrat . te inteleg perfect ca esti ocupat ,si eu abia mai ajung pe acasa ,dar mai mult de 10-20 min nu dureaza sa postezi un reply si sa raspunzi scurt la PM-uri ,macar odata la 2-3 zile . daca nu ai acest timp, specifica clientilor (majoritatea vechi si loiali) sa te contacteze doar telefonic ,prin sms ,pe mail ,etc . astept o confirmare pt comanda din 10 aprilie(cu termen de livrare 3 saptamani ,cum tu ai anuntat ca incepand cu 27 martie este REGULA) pana la sfarsitul saptamanii ,in caz contrar ,considera comanda mea anulata .
__________________ Inca un post ,mai am putin .... | ||
|
| | #83 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
vad ca nu sunt singura careia nu i raspunzi la telefon/mesaje/pm. am tot incercat sa te sun acum..suna ocupat. am mai asteptat, am sunat iar si suna insa n ai raspuns, ti am trimis msj..nimic. inteleg ca ai avut probleme, ca esti ocupat etc, dar cateva secunde poti vorbi la telefon. daca nu se poate maine, joi imi vreau banii inapoi sau comanda. | ||
|
| | #84 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 | astept si eu un raspuns
vreau sa stiu daca mi-a ajuns comanda si cand pot sa te sun, stiu ca esti serios si sigur ai un motiv intemeiat pentru ceea ce se intampla dar da si tu un semn ca sa stim cand sa te cautam sa nu te mai stresam
| ||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
Lasati ma omu' , nu-l mai stresati , eu m-am prins care e treaba ; cred ca vrea sa ne faca o surpriza de Paste si atunci o sa primim produsele .
__________________ Stoc nou de tacuri de biliard , preturi reduse substantial deoarece se apropie perioada sarbatorilor ! tel. : 0724864552 ID mess : pasarica_mihai | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
picolo69 - data. timeout - confirmata pe pm. videll - ramane azi la 13:00. tyn05 si asumaurice - intalnit / date. myster_pda - data. confirmate toate! Birdy - venita. ne vedem azi! vali17_unik - expediata ieri! shortafella - trebuie sa apara. te contactez ca e in interesul meu ![]() daca mai sunt probleme - aici sau pe pm. fac o lista cu comenzile care au venit si o postez in scurt timp! in cursul zilei voi posta si confirmarile pt ult comenzi tot pe thread!
__________________ - comenzi pe WWW.EASTBAY.COM saptamanale:LUNI,JOI,SAMBATA!Comenzi FARA AVANS-plata la livrare! -![]() - Haine originale-oferta completa pe HomePage (provenienta SUA) -![]() Comenzi saptamanale:victoriassecret.com/bigdiscount.com/zappos.com/6pm.com/ice.com/watchzone.com ![]() detalii pe privat, mail: floppy2k1 at yahoo.com, floppy_eastbay at yahoo.com tel: 07.22.23.99.88(Florin) YM: eastbaybucuresti | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
"data"? ce sa inteleg prin asta? e totul ok au intrat toate 3 produsele??? daca nu cer prea multe ai spus ca mai intri odata azi lamureste-ma si pe mine ![]() merci mult bafta
|
| | #97 (permalink) | ||
|
diuck - scris de transport nr pxs034905. suna-i maine dimineata ca trebuia sa-ti ajunga pana acum! Six - tre` sa apara. te sun! picolo69 - data inseamna ca a fost data! confirmarea in momentul cand pleaca din SUA! comenzi venite: waffles - venita ne vedem maine, netherwave - exp maine, stef195 - venita, vb maine sa-ti dau produsul, mirel - ne vedem maine, iulian - exp maine, luke200 - venita (te sun maine), milan11 - venita (te-am sunat azi, incerc si maine), NLE - venita (te sun maine), vlahuster - exp maine, tz4bu - exp cand esti gata, nazi_ben - venita (te sun maine), mendex - venita - vorbim maine, maruka - venita - astept sa iei legatura cu cel/cea pt care era comanda, fishbeny - venita (da-mi adresa pe pm!), liviu_tzubmf_20 - - venita (te sun maine), vbay - venita (te sun maine), yoproject - venita ne vedem maine, alex_m87 - venita (te sun maine), bogah - exp maine (astept adresa), ciorap - venita (te sun maine), clawmvp - venita (te sun maine), stefyy - venita, ti-am dat pm, zuba - venita (te sun maine). *exp - va fi expediata. in cateva ore vin si confirmarile la zi
__________________ - comenzi pe WWW.EASTBAY.COM saptamanale:LUNI,JOI,SAMBATA!Comenzi FARA AVANS-plata la livrare! -![]() - Haine originale-oferta completa pe HomePage (provenienta SUA) -![]() Comenzi saptamanale:victoriassecret.com/bigdiscount.com/zappos.com/6pm.com/ice.com/watchzone.com ![]() detalii pe privat, mail: floppy2k1 at yahoo.com, floppy_eastbay at yahoo.com tel: 07.22.23.99.88(Florin) YM: eastbaybucuresti Last edited by floppy2001; 17-04-2008 at 22:32.. | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
it all makes sense to me now ) eram in transa cand am pus intrebareaok merci de raspuns si daca tot e asa, astept si confirmarea
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|