![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #110 (permalink) | ||
|
vali - e ok. da-mi nr de cont pe pm! ygpie - sunt pe drum amandoua! asumaurice - te anunt maine daca am ceva. mersi de urari! tyn05 - mersi! fishbeny - ti-am cerut adresa unde sa ti le livrez. ai detalii pe pm! stef195 - am primit adresa. mersi (e ok calculul) diuck - sa aveti parte de ele! ![]() Urmatoarea comanda: joi 24 aprilie. ATENTIE: joi 1 mai NU se da comanda (e zi de odihna ) saptamana viitoare voi anunta oferta lunii mai!NOU: COMENZI PE VICTORIASSECRET.COM (momentan 1 comanda la 2 saptamani): http://forum.computergames.ro/90-ofe...ban-avans.html
__________________ - comenzi pe WWW.EASTBAY.COM saptamanale:LUNI,JOI,SAMBATA!Comenzi FARA AVANS-plata la livrare! -![]() - Haine originale-oferta completa pe HomePage (provenienta SUA) -![]() Comenzi saptamanale:victoriassecret.com/bigdiscount.com/zappos.com/6pm.com/ice.com/watchzone.com ![]() detalii pe privat, mail: floppy2k1 at yahoo.com, floppy_eastbay at yahoo.com tel: 07.22.23.99.88(Florin) YM: eastbaybucuresti | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
ok floppy te rog sa-mi confirmi si mie daca e totul in regula cu comanda de joia trecuta aveam 3 prod si gata pana peste 3 sapt nu te mai stresez ![]() merci bafta si nah daca tot iti zice lumea...La Multi Ani!
__________________ http://picolo69.myminicity.com/ | ||
|
| | #114 (permalink) | ||
|
picolo69 - sunt intrate toate. Six - sunt in comanda ce trebuie s-o ridic sapt asta. cam pe vineri cred c-o am pe toata. eu ii tin chiar daca pleci. nu se pune problema! urmatoarea comanda e maine. care mai vrea ceva sa ma contacteze pana-n ora 18:00!
__________________ - comenzi pe WWW.EASTBAY.COM saptamanale:LUNI,JOI,SAMBATA!Comenzi FARA AVANS-plata la livrare! -![]() - Haine originale-oferta completa pe HomePage (provenienta SUA) -![]() Comenzi saptamanale:victoriassecret.com/bigdiscount.com/zappos.com/6pm.com/ice.com/watchzone.com ![]() detalii pe privat, mail: floppy2k1 at yahoo.com, floppy_eastbay at yahoo.com tel: 07.22.23.99.88(Florin) YM: eastbaybucuresti | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Salut florine. Ai pus hainele vineri ? Deja se face o saptamana si nu am primit nimic. de 3 zile merg la posta in fiecare zi si ii intreb dar nimic... te-am tot sunat nimic..mesaj nimic... pls help me outbtw prin posta romana ai trimis? | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|