![]() |
| | #1 | ||
| INCHIRIEZ pentru TIMISOARA o garsoniera sau un apartament In primul rind trebuie sa spun ca este destul de urgenta treaba, deja as putea spune ca e vorba de maxim 20 de zile! In al doilea rind chestia pentru care va cer ajutorul este pentru un foarte bun prieten ce este nevoit sa se mute cu serviciul in Timisoara! Intrucat nu cunoaste care sint chiriile (doar ca sint exagerat de mari chiar peste Bucuresti in anumite locatii ) deschid aici acest topic in sperantza ca o sa pot afla si care este de fapt adevarul privind chiriile si zonele scumpe sau cele mai normale cat si cele de evitat!Normal ma bazez in primul rind pe ajutorul celor din zona, localnici, fosti studenti, actuali studenti etc. Orice informatie e binevenita asa ca va astept posturile! In final va marturisesc ca as fi fericit sa pot sa-l ajut sa gaseasca o locuintza decenta de inchiriat undeva in zona unde si-a gasit de munca! Si anume (acum nu stiu daca am retinut eu bine) daca se poate in zona numita "casa austria" ?? sau pe linga un spital numit "universitar" sau "spitalu mare" E un baiat superserios chiar prea serios uneori si mi-a fost de multe ori alaturi cind nu eram eu in "apele mele teritoriale" O sa-mi fie dor ca va fi in capatul alalalt al tarii insa daca lui ii va fi bine eu voi fi fericit! Multumesc anticipat tuturor celor ce vor da o mana de ajutor si....astept un semn din partea voastra cat mai repede!
__________________ Bertrand Russel : Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!! Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !!! ![]() Rapeste-ti 20 de secunde din timpul tau sa salvezi onoarea gamerului roman ! Click aici si fii mandru ! | |||
|
| | #2 | ||
| Chiriile sunt intr-adevar foarte mari, preturile de cumparare sunt unele chiar exagerate. Casa Austria e un spital/clinica particulara chiar langa Spitalul Judetean Timisoara. In zona aia mai ai si Stadionul Dan Paltinisanu,Billa,Profi. Ai aici o harta in caz de nevoie. Pentru inchiriat poate sa se uite aici. | |||
|
| | #3 | ||
| multumesc frumos pt ajutor Dar stie cineva ceva de inchiriat? Cunoaste pe cineva ce are de inchiriat?
__________________ Bertrand Russel : Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!! Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !!! ![]() Rapeste-ti 20 de secunde din timpul tau sa salvezi onoarea gamerului roman ! Click aici si fii mandru ! | |||
|
| | #4 | ||
| Nimeni din Timisoara cu o oferta concreta?
|
| | #5 | ||
| Alti TIMISORENI? uff multa tacere pe aici!
|
| | #6 | ||
| Am o promisiune...insa prefer sa stiu ca mai am o alternativa de rezerva! Deci...mai stie cineva ceva?!
|
| | #7 | ||
| stau in timisoara in complex si platesc chirie pe o garsoniera 150 euro Daca te orientezi bine nu e asa scump cum zice lumea! O idee pt prietenul tau daca are masina, sa inchirieze o casa (nu neaparat toata,duplex)mai la periferie,e mult mai ieftn si mai confortabil. cand ajunge in timisoara sa consulte ziarul 'publitim' sigur gaseste acolo ceva convenabil lui.mai o chestie ...lumea cere garantie pe 2-3 luni cand inchiriaza ceva. bafta | |||
|
| | #8 | ||
| Multumesc frumos de pont ...i-am transmis!
|
| | #9 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | AIWA, cauta in PUBLITIM. Este un ziar de anunturi din Tm insa este si site. Cauta pe google "publitim" (nu sunt sigur ca e voie sa scriu siteul). Sigur vei gasi acolo ceea ce cauti | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|