![]() |
| | #28 (permalink) | ||
|
faci(eti?) treaba foarte buna si sigur o sa apelez la tine daca e nevoie pe viitor ![]() o intrebare am (si imi poti raspunde cand dai urmatorul up): de unde pot lua - si monta - un kitt de pop-up doors in romania? Cand o sa fie, manarele are cine sa mi le astupe
__________________ Nu visa la Occident cand nu stii limba materna... | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Salut, spune-mi te rog ce natie sunt jantele de la golful rosu din primul post ? am vazut ca sunt cu 2 dimensiuni intre cele 4 prezoane, sunt cumva si 4 x 114,3 ? si daca da, ce R au ? caut si eu un set de jante de 16" cu 4 x 114,3 isite ca cele ale tale si nu gasesc, spune-mi te rog daca ma poti ajuta.Ms
__________________ http://forum.computergames.ro/4-publ...ii-saraci.html | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Ciuby, la majoritatea masinilor usile sunt impinse inafara suficient de catre cheder. deci ai nevoie doar de un motoras care sa-ti deschida usa "normal" danny80, jantele mele sunt Brock B1 si au prindere dubla 4x100 si 4x108. uite aici ce cauti tu ...si sigla ghetto | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Daca am o masina mai veche ma ajuti? Ideal ar fi ca in prima faza sa trec pe la tine sa iti explic cam ce as vrea sa fie facut si, daca o sa vrei sa batem palma . Unde te gasesc?
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2009 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|