![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 Location: Bucuresti | [inchiriez] Casa la Eforie Nord
A venit vara, lumea viseaza la plaja si soare asa ca vin si eu cu o oferta pentru cei de pe forum carora nu le place sa stea la hotel si adora sa bea o bere la mare, in fata casei, cu prietenii/familia la umbra. Asadar va propun o oferta pentru aceasta vara: INCHIRIEZ CASA IN EFORIE NORD in regim hotelier Dotari: - 4 Camere: doua despartite de un hol, doua cu intrare separata - paturi duble in 3 din 4 camere iar in cea de-a patra camera 2 paturi de 1 persoana - bucatarie - baie, dus de vara, toaleta - TV(cablu) in 3 din 4 camere - internet wireless - masute in curte cu umbreluta, sub vita de vie - gratar - interior modern - la 10 minute de mers pe jos de plaja, 4 minute de centru. Pret: 85RON/camera/noapte * Listele de rezervari incep sa fie completate. * Pentru alte detalii vorbim la telefon sau pm. * Voi pune in urmatoarele zile si poze. * Pretul poate varia in functie de perioada. * In curand site cu poze si rezervari online. Pentru alte intrebari nu ezitati sa ma contactati! Cornel Contact: 0751088786 Un mijloc de a-ti petrece placut vacanta la mare! ! Sper sa fi scris tot, daca nu revin cu update si astept intrebari. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
persoana de incredere. recomand. am vizitat vara trecuta si urmeaza o vizita si vara asta
__________________ C2D E4300 1.8ghz@2.915ghz 1.27v(bsel-mod cu staniol ) | Asrock Conroe1333-D667 1.50 bios | 2x1GB DDR800 Apacer @810 4-4-4-12 | Sapphire HD3850 256ddr3 700/2000 | HDD WD 640gb 16mb SATA2 | Raidmax Scorpio | Sirtec 430W atx 2.2 | DELL P791 black | Genius Home Theater 5.1 150w | Samsung WriteMaster SH-S223F | Philips SHP2500 | Toshiba 32" LCD | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 Location: Bucuresti |
imi cer scuze pentru perioada de inactivitate si revin in cateva ore cu o parte din poze pentru ca momentan sunt in bucuresti cu treaba si nu am apucat sa fac poze mai multe. @capoeira: multumesc pentru apreciere si te astept | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|