![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Angajez Vanzatoare Librarie
Firma serioasa cu activitate neintrerupta timp de 12 ani angajeaza vanzatoare pentru librarie in zona Ion Mihalache [ 1 Mai ] pe perioada lunga ,cu carte de munca . Necesita avataje majore cunoasterea unei limbi straine minim, cunostinte in domeniul librariei / papetariei si buna dispozitie la locul de munca . Pentru un interviu dati un Pm si va dau adresa exacta ,unde va puteti prezenta direct .
__________________ Cum as putea fi altfel, cand nici macar nu vreau? Cum sa traiesc, de ce sa nu fumez, de ce sa nu beau? E doar o viata... am doar o viata de trait Si poate d'asta fac ceea ce vreau si zic ceea ce simt... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Magazin supravegheat video... Ce vreti sa va mai zic ?
__________________ Cum as putea fi altfel, cand nici macar nu vreau? Cum sa traiesc, de ce sa nu fumez, de ce sa nu beau? E doar o viata... am doar o viata de trait Si poate d'asta fac ceea ce vreau si zic ceea ce simt... | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Nu e putin pentru ca nu am cerut fata cu 3 facultati ,nu am cerut top model si nu o angajez la negru...
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|