![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Comenzi laredoute.fr
Dupa cum reiese din titlu...fac comenzi de pe site-ul www.laredoute.fr. Comisionul este de : 4 euro pentru 1-9 produse..indiferent de pret/cantitate 3 euro pentru mai mult de 9 produse.. indiferent de pret/cantitate. Pretul produsului se achita in avans urmand ca la livrare sa primesc si comisionul. In cazul persoanelor care au suspiciuni, le pot oferi o copie dupa buletin. Comenzile se dau in fiecare zi de luni. ZONA de intalnire - Dristor - Baba Novac. Comanda ajunge in medie in 14-18 zile . Pentru orice intrebare va stau la dispozitie pe mess: saif0809 sau la tel: 0722.541.643 / 0766.57.81.57 in curand voi da comenzi si pe www.dress-for-less.fr
__________________ "Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an." YM: saif0809 | TEL: 0722.541.643 / 0766.57.81.57 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Il recomand cu multa caldura atat pe el cat si produsele ce pot fi cumparate de pe site, am luat si eu (si voi continua sa iau) si am fost super multumit si ca pret cat si calitatea produselor. Free Up
__________________ Yahoo id: dumi_suedezul Nu dati ADD!! IM Only! "Inainte de a bate cu pumnul in masa uita-te daca e vreun cui scos." - Bouvril | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
pai poti..nu asta i problema..doar ca nu se merita doar pt cateva produse p langa asta prin mine ai o siguranta mai mare..in sensul ca daca nu ajunge c ai comandat, ai banii inapoi imediat c am sesizat asta ( pana acum nu s a intamplat )
__________________ "Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an." YM: saif0809 | TEL: 0722.541.643 / 0766.57.81.57 | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
sal.nu sunt din buc si as vrea si eu cateva chestii de pe laredoute pentru inceput sa vad si eu care e treaba,cu marimile sa vad daca le nimeresc si chestii de genu...fara avans nu faci? ..ms si astept un raspuns .comanda nu e mare,de vreo 50-60 de euro. | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
sal din pacate fac cu toti banii in avans pt un moment..mai ales ca nu esti din buc si nu t cunosc.. pt mai multe detalii da mi add p mess
|
| | #16 (permalink) | ||
|
de asta te am invitat p mess..pt a stabili unele detalii..se pot reyolva multe dupa o discutie d 10 min
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 |
nu cred ca te-am intrebat pe tine(asta in cazu in care esti aceeasi persoana da cu alt user).si ma refeream daca nu face o anumita perioada sau nu mai face deloc.mersi oricum pentru informatiile extraodinar de utile.nu m-as fi descurcat fara | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|