![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| [Inchiriez]Vila/Casa oriunde practic la cheie CU PISCINA!
Caut sa inchiriez pt a sarbatori ziua de nastere a cuiva,o vila sau casa,nu conteaza locatia munte/mare.Eu fiind din Bucuresti,totusi nu doresc sa merg pana in Timisoara sau Cluj.Ceva in jurul Bucurestiului la 100-150 km de oras.Daca este pe litoral sau la munte cu atat mai bine. Singurele doleante ar fi sa fie la cheie(fiind multi nu am vrea sa stea cineva cu noi,logic) si sa aiba o piscina. Ca durata de sedere intre 1 si 3 nopti. Perioada pe la sfarsitul lui Septembrie.Intre 15 si 25 sau pe acolo. Ca numar de persoane ar fi cam 15-20. La pret probabil ca ne intelegem la telefon dar un maxim 350e/noapte zic eu. Poate stie cineva sau are pe cineva cu o asemenea vila pe undeva. Astept unele oferte daca sunt.
__________________ In love with music | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Pe litoral la 100km de Bucuresti . Funny
__________________ Useri Neseriosi - m3 Comenzi EastBay cu plata produselor la livrare Yahoo! : eastbay.c0menzi@yahoo.com GSM : 0728 522 734 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
up. mda,nu se poate daca nu comenteaza careva.250km cta na poftim! eu ma refeream la 100-150km dist de Bucuresti in afara de munte si mare ca pana la mare chit ca sunt 250 ii faci in linie dreapta dar presupun ca e mai frumos sa comentezi aiurea ca toti cretinii
__________________ In love with music | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 Location: Bucuresti |
loleanu citeste mai bine ca te faci de ras.... omul a zis clar 350e/noapte nu pe luna. in banii astia gasesti garsoniera la New York sau Tokyo.
__________________ ...am trecut la chestii serioase,brusc au disparut si o gramada de griji: iMac C2Duo 2.0Ghz / 2GB ram / 160 GB Hdd / x1600 macbook white 13" C2Duo 2.0Ghz / 2GB ram/ 160 GB Hdd | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
LOLEANU, tu... traiesti printre noi, te simti bine, cum e pe internet, cam vast orizontul, nu ? anuntul este exact de acum 1 luna, acolo la inceput scrie clar 350 euro / SEARA!
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti Este de neinteles cum unele persoane, chiar daca termina o facultate si/sau se cred foarte destepte, nu pot nici pana in acest moment sa se exprime corect romaneste si/sau sa scrie corect din punct de vedere gramatical in cadrul acestui forum... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|