![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Mar 2005 | Oferta acces Internet
Incepand cu: - 2 Mbps minim garantat alocat dinamic pana in maxim 4Mbps (acces international), 100 Mbps (acces metropolitan) = 130 E fara tva - 3 Mbps minim garantat alocat dinamic pana in maxim 6Mbps (acces international), 100 Mbps (acces metropolitan) = 180 E fara tva - 4 Mbps minim garantat (acces international), 100 Mbps (acces metropolitan) = 220 E fara tva - 5 Mbps minim garantat (acces international), 100 Mbps (acces metropolitan) = 265 E fara tva - 10 Mbps minim garantat (acces international), 1000 Mbps* (acces metropolitan) = 500 E fara tva Taxa instalare: se stabileste in urma unei estimari a departamentului tehnic in functie de locatia unde se doreste instalarea canalului de fibra optica. Marja de pret se situeaza intre 200 si 400 €. * in acest caz se percepe o taxa suplimentara de instalare in valoare de 200 euro. TERMEN DE INSTALARE 15 – 20 zile lucratoare de la data semnarii contractului. Service Level Agreement • SLA (Service Level Agreement) 99,5%, disponibilitate garantata • Backup international la paritate 1:1 • Latime de banda minim garantata Upgrade SLA (Redundanta) – la cerere Upgrade SLA 99,85% (maximum 1 ora downtime pe luna) se stabileste in urma unei evaluari tehnice in functie de locatie Contact: Ionescu Tudor Iulian Tel: 0721758769 0755038878 | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Free Up! (lol, am primit mass de la Vania cu oferta ta)
__________________ Club Fuchsia (ID:club_fuchsia, 0721.88.24.85) | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
Da ma si eu am primit mass de la Tibi, si?
__________________ Au cumparat de la mine: alexxus (lcd 17''), balenax (p4+un abit), prowler (decodor DTS100), roty (mx900), Switcher (DVRSMMC 512) Am cumparat de la: Tig (boxe), Karass (cabluri rounded), mitzu (mousi), georgerusu79 (p4+p4p800), B-Boy (2x512 DDRAM), claudiu1 (N70), Title (gantere+banca) | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
ok si regulamentul ce spune ![]() pacat
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|