![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| caut un programator web/php
Am un site in oscommerce,free template personalizat,as vrea ca in momentul cind vizualizez o comanda facuta de un client,in orders.php, in afara de adresa si produsul comandat sa vad si cite comenzi mai are acel client facute, sau un buton care prin apasare sa ma trimita la toate comenzile facute de acel client.Dar tot-odata sa imi si spuna, in prima faza, daca mai are o alta comanda sau nu...daca se poate. Ma lovesc de probleme de genul ca se da comanda si revine a 2-a sau a 3-a zi si da alta comanda fara sa mai spuna ca are una data deja si ma trezesc ca trimit 2 pachete si in cel mai fericit caz ridica numai a 2-a comanda, sau nu ridica nici una ca nu stie ce si in care pachet este ceea ce vrea el... Daca cineva ma poate ajuta,contra cost... multumesc
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucicuresti |
Am impresia ca nu ti-ai structurat bine baza de date (se poate afla usor daca mai sunt comenzi pt un client inregistrat), din pacate eu stiu putin php (nu il sufar este o dobitocenie), de aia am amintit de .net Daca vrei vb diseara pe mess. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|