![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| **** E simplu! *** Doar trebuie sa suni si vei obtine cea mai buna consultanta in materie de creditare. ** Credite de nevoi personale, credite ipotecare pentru persoane fizice sau juridice. * Contact: D-nul Constantin - 0720.870.998 ATENTIE: Thread-ul il mentin cu up! Este thread creat pentru o cunostinta! NU MA OCUP DE CREDITE NU DATI PM! NU RASPUND + REPORT
__________________ „ Eu am visat să rămân om şi m-am luptat cât am putut. ” - Octavian Paler Recycle, reduce consumption, walk. Stop climate change. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| http://forum.computergames.ro/90-ofe...-regulile.html 10. Este recomandabil a NU se vinde/cumpara produse a caror provenientza este incerta! Scuza cu "postez pentru un amic/vecin ce nu are internet" ori "nu stiu, nu e a mea e de la un prieten" sau si mai des intilnita "el mi-a spus ca merge eu va spun si eu ce mi-a spus el" nu este valabila! Responsabilitatea in astfel de cazuri privind provenienta si/sau functionarea corecta a produsului vandut/cumparat va apartine in totalitate. ATENTIE- Conducerea Computer Games Online SRL NU isi asuma raspunderea asupra corectitudinii anunturilor si in caz de solicitare din partea persoanelor abilitate de lege va pune la dispozitie logistica necesara. Deci, se poate folosi PM-ul, trebuie sa dai detalii despre serviciul oferit. Daca nu, orice trade rating negativ este indreptatit. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
Ok, daca e scris ca trebuie sa folosim PM, il folosim. Detalii pe PM.
__________________ „ Eu am visat să rămân om şi m-am luptat cât am putut. ” - Octavian Paler Recycle, reduce consumption, walk. Stop climate change. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Din motive personale se inchide thread-ul. Daca administratorul doreste poate chiar sterge thread-ul. Ms CGF.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|