| oferta angajare
salut;
vreau sa propun o treaba cat se poate de serioasa unei persoane care s-a saturat la actualul loc de munca si e dornica sa inceapa o colaborare cu mine; in ce conditii, va spun pe scurt: am infiintat o firma de intermediere transp, o casa de expeditie, dar fara sa fi avut prea mult timp ptr aceasta; nici in momentul acesta nu am timpul necesar sa ma ocup cu asta, eu activand intr-un domeniu paralel, prin urmare de aceea doresc o persoana calificata in acest domeniu, care sa aiba in primul rand potential de atragere a clientilor, beneficiarii transp; persoana va activa intr o garsoniera in cart titan, langa parc IOR, parter, si va avea la dispozitie telefon fix+ mobil, calculator, diverse abonamente... va avea libertate totala, dupa ce imi va castiga increderea, va putea lucra si de acasa, cum va dori; o sa ma intrebati de ce nu si ar deschide acel cineva propria firma, nu stiu sa raspund la aceasta intrebare, oricum, eu doresc pe cineva cu care sa plec la drum; nu dispun de super-fonduri, dar beneficiul persoanei respective nu va fi deloc de neglijat si nici stresul fff mare... eu ocupandu-ma cu altceva; sa respect regulamentul, vom face carte de munca persoanei, pe un salariu nu foarte mare la inceput, totusi tot ceea ce va incasa pe langa salariu, va fi 50-50 % cu mine; sa zicem 500-600 lei la inceput net + jumate din tot ce incaseaza firma, asta cu conditia sa fie o cifra de minim 500 eur/ zi; daca faceti un calcul, iese o suma ok; specific ca firma are cam 2 ani de la infiintare; modalitate de contact: YM: mariusica_anghel, PM sau post aici; multumesc!