![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| BRASOV: Vand Garsoniera
Garsoniera micuta (24 mp), draguta (termopane, gresie, faianta, parchet, lambriuri, usa metalica), sociabila (Alexandru cel Bun, in spate Hacienda, aproape de Spitalul Judetean), prietenoasa (separatie gaz, boiler electric), caut proprietari noi ca pe actualii i-am mutat altundeva (se jucau prea mult la calculator si nu imi dadeau suficienta atentie). Ma ofer pentru 48000 Euro, negociabil. Sunt cu actele in regula, disponibile la cerere (nu insa prin eter, ca nu se stie unde vegheaza gugl), nu sufar de nicio boala si m-am prezentat pe larg si aici: http://jurnaldecasa.blogspot.com. Oricat de gameri, actualii proprietari ma iubesc mult, de aceea caut noi proprietari cel putin la fel de iubitori ca ei. Am fost mereu pe maini bune, as vrea sa continui asa. Ah, inca ceva, agentiile matrimoniale din domeniu (cunoscute de oameni ca "imobiliare") nu imi sunt pe gust. Prefer sa tratam in mod direct, este mai ieftin. Multumesc de atentie!
__________________ Thy shall listen to what I say, mortal! Last edited by Lara; 27-08-2008 at 13:55.. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Mersi frumos. Mai poti completa aproape sub deal, la 5 minute de dealul Tampei si 7 minute de centru, daca mergi prin Racadau. Din cate am vazut pe la agentii, deja zona de la Paraului, Piata Traian, centru Civic, Grivitei, chiar si Strada Lunga au ajuns sa fie considerate zone rezidentiale centrale, pentru ca centrul efectiv al Brasovului nu prea mai ofera spatii rezidentiale. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|