![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Caut sa inchiriez apartament de 4 camere in Bucuresti
Trebuie sa ma mut curand...deci in jurul sfarsitului de septembrie-inceput de octombrie, as dori sa gasesc un apartament de 4 camere, de preferinta decomandat, pentru inchiriere pe termen cat mai lung. Chiar si casa..daca e posibil Zona, cat mai ok, cu acces facil. Ca si pret, trebuie sa ma incadrez in 500 Euro. Astept oferte. Multumesc!
| |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Pretul prin definitie este relativ. Apartamente de 3 la 1000, garsoniere la 800...eu momentan stau intr-o casa de 3 camere pe care am inchiriat-o cu 300, si nu m-as mai fi mutat curand, dar o sa vanda proprietarul... Nu neg faptul ca pretul meu este unul idealist. Dar este unul real. Exista apartamente de 4 la 500 Euro, si eu incerc sa gasesc unul din ele Multumesc pentru up-uri.
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 |
Eu stau in vitan in ap conf 1 56 mp cu 300 de euro chirie .Fratele meu sta in crangasi in ap de 3 camere con f 1 si da 450euro . Sunt sigur ca iti vei gasi la 500 de euro in ciuda celor parerilor genu "4 camere 1000 de euro frate....fuck off " .Mult succes!
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Scuze de off-topic, spor la cautari!
__________________ Vand laptopuri -> Vizitati-mi homepage-ul. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 Location: bucuresti |
dane am si eu o intrebare pe pentru tine acuma cat timp ai facut tu sau fratele tau contractul pentru acele apartamente? acuma 2 3 ani? pentru ca preturile numai sunt de mult alea...nu zic ca e imposibil sa gasesti probabil o sa gasesti o baba cu pensia de 100 lei pe luna si cand o sa vada atatia bani o sa inebuneasca...si o sa iti dea apartamentu ei...poate ai noroc...multa bafta sa ai...da cred ca o sa astepti ceva la banii astia...
| ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
@ dcg casa e ca si vanduta...si pretul era unul foarte bun, din pacate se vinde "in familie" ![]() @ tzoni daca vrei sa vorbesti cu alt user, foloseste te rog pm-ul, nu thread-ul meu. Si daca nu tii cont de asta, macar foloseste semnele de punctuatie/limba romana cum trebuie. In fine...apreciez bafta urata, si sa stii ca am vizionat doua apartamente pana acum...just as an info | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
In perioada asta eu zic ca e imposibil sa gasesti ce cauti tu. Eu am dat 50 de telefoane in 3 zile si in final am luat garsoniera cu 400 E la Nicolae Grigorescu... Am vazut cu geamuri sparte la 350 in Militari... Sa zicem prin absurd ca ar fi oferte de astea dar daca apare pe net sau ziar, iti garantez ca in 5-10minute o sa sune 15 oameni.
__________________ Date contact: Telefon:0729/135795 Y!Mess:alin_ionutz05 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|