![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| PREFER, dar nu obligatoriu. - decomandat - 2 grupuri sanitare - aproape de metrou - mobilat - neutilat - fara agentie ![]() in functie de conditii, pot oferi intre 450-550 Euro. plata in avans 2-3 luni. contact aici, pe pm sau pe ym.
__________________ Hate it or love it the Underdawg's on top... | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Eu chiar astazi am vizitat o garsoniera la 380 E URAT mobilata si URAT utilata langa metrou la Costing Georgian. Si eu sunt revoltat de preturi dar apartament de 3 camere la 450 E poate gasesti in Pantelimon, incalzit cu lemne si dormi cu sobolanul in pat. In Militari am gasit o garsoniera la 350 E cu geamuri sparte,bucatarie 2-3mp si cu mobila inimaginabil de urata si veche.
__________________ Date contact: Telefon:0729/135795 Y!Mess:alin_ionutz05 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
A,da...scuze, nu am vazut... Mi se pare si normal sa adaugi decat 100 E diferenta intre garsoniera si apartament cu 3 camere. Eu doar iti ziceam preturile. Nu mai da raspunsuri "inteligente"...
__________________ Date contact: Telefon:0729/135795 Y!Mess:alin_ionutz05 | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Salut te intereseaza un apartament in Romana mai exact pe bulevardul Dacia langa ASE ? 3 camere recent renovat 90m patrati la 1000 de euro lunar. In caz ca vrei sa stai cu mai multi colegi se poate. Apartamentul este gol.
__________________ | have tasted the flash of fallen angels | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|