![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Salut, in primul rand ma intereseaza daca pe 16 iulie esti liber/sunteti liberi. ![]() In al doilea rand, da-mi te rog o oferta generala pentru serviciile foto care sa acopere o nunta (ca mai sus: primarie+biserica+restaurant). In al treilea rand.. ati facut jonctiunea cu GunX si pt partea de video? Astept un PM, dar e posibil sa te sun intre timp.
__________________ I'm happy to be me. | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
lucrez des cu MIR, dar asta depinde in primul rand de client, nu avem restrictii/pretentii speciale in acest sens, iar discutia se face separat. te astept pe PM cu mai multe detalii despre eveniment (pt 16 iulie la mine sunt libere mai multe variante).
| ||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
in afara bucurestiului lucrezi/lucrati? am nunta la Braila pe 16 septembrie, si am o oferta de la cineva de la televiziunea din Galati...mi s-a parut cam mult, si am zis sa intreb cam care ar fi conditiile pt deplasare la voi. Nunta e doar biserica+restaurant, seara la 20.00 incepe...nu prea stiu cum sa procedez cu fotografie+film... sotia se gandea sa facem poze profesionale doar la/dupa biserica, urmand film + poze de amator(avem toti camere digitale) la restaurant. ce sfaturi imi dai, Mir? astept pm cu o eventuala oferta, in caz ca se face si in afara Bucurestiului treaba. 10x
__________________ All you have to decide is what to do with the time that is given to you... | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Aveti PM Napoleon, da, lucram si in afata Bucurestiului, insa din pacate pe data de 16 septembrie sunt ocupat deja. Sfatul meu e sa angajati un profesionist pt toata durata evenimentului, sa nu va para rau ca nu aveti inregristrarea si pozele cat mai bune peste ani si ani de zile. Eu zic ca e de preferat s va "para rau" de cateva milioane date in plus decat sa regretati ... | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
>Unde as putea vedea niste samples de nunta? daca te intereseaza cele video de la mine, http://radu.cpt.ro Eu pe 16 sept cred ca mai am libera o singura varianta (1 om) | ||
|
| | #31 (permalink) | ||
| oferta
Mir, vreau si eu o oferta. am nunta pe 13 oct.2007 in Pitesti. Poti sa-mi trimiti pe dacblood@yahoo.com Mersi
__________________ Desk: E2180|GA-P31-DS3L|8600GT Sonic+|Samsung 320GB SATA-II|KingMax 2x1GB DDR2 800MHz CL5|DVD-RW Pioneer 112D|Foxconn TLA-566|D-Link DI-524 Laptop: Dell D830 Cons1: XBOX 360 Premium Cons2: PSP Slim TV: Sony P3000 32'' 1080i | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 Location: Bucuresti |
Salut, Ma intereseaza si pe mine oferta voastra. Deci daca se poate sa o faceti pe cea financiara si apoi sa vad si niste foto si video full quality. La nevoie ma deplasez sa obtin o copie sau daca se poate chiar copii de cd/dvd contra cost. Si nu in ultimul rand, nunta o sa fie pe 1 sept 2007. Poate nu are rost sa ne mai agitam :d | ||
|
| | #37 (permalink) | ||
razvanc, in ceea ce ma priveste, trebuia doar sa citesti mai sus Quote:
- buna ziua, ce preturi aveti pentru o nunta? - ah, imi pare rau sunt deja luat pentru ziua respectiva - dar nu v-am zis inca data calendaristica! - am experienta, la cum ati inceput discutia, in mod sigur sunt ocupat | ||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 Location: Bucuresti |
gunx ai pm edit: oricum daca te referi la faptul ca te-am intrebat de pret din prima si consideri ca fac parte din cei ce intreaba doar sa se afle in treaba si cauta doar 'ieftineli', ei bine, nu gandesc ca sunt din aceia, dar ma intereseaza si pretul, asta in ideea in care ar putea fi chiar mare fata ce ce ofera altii | ||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest |
imi cer scuze ca ma bai aiurea dar sper sa nu va suparati ceea ce ofera mir&gunx este profesionalism impreuna cu aparatura profesionala eu zic ca nu este normal sa veniti sa intrebati cat costa 100 de poze pt o nunta pt ca este cam aiurea ca sa nu zic nesimtire(pt cateva poze cu prietena sau .. k dar pt o nunta laso naibii) sa fiti sg de ceva poze poate sa va faca si nea gicu de la colt dar de la a face o poza la a face o fotografie e mult concluzie nu va mai invartiti la cateva miloane(in unele cazuri mai multe) cand e vorba de o zi care va marcheaza intreaga viata | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|