![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Quote:
Oricum, thanks!
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Pai pentru bomba aia, si scuza-ma ca zic asta, dar uita-te si tu unde e bagata, intr-un gang - zici ca era o terasa de manele ....eh si eu stiu ca era cea mai ieftina bere o silva la 45 mii ....deci totusi ...la banii astia macar ma duc undeva respectabil sa dau 50-60 mii pe o bere, nu pe un jeg (nu ca am fitze acum, dar eu de obicei nu beau decat tuborg / stella intr-un club si aoclo era 70-80 ) ....ehj da cine stie poate le-o mai ieftinit intre timp, sti usi eu ![]() Dar daca e bar privat ar trebui sa fie si bautura gratuita, deci ar trebui sa nu fie probleme nu? hai, iti doresc inca o data distractie maxima si asteptam pareri.. | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Tu cred ca vorbesti de Salsa 2 (care numai exista btw) de pe Luterana, nu de Salsa 3 de pe Mihai Eminescu.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
m-am uitat eu pe lista de preturi de curiozitate. si nu este mai scump decat in barurile din amzei. heineken la 500ml este 65000, ursus - 30000, stella - 50000. la cele "mai" alcoolizate nu m-am uitat. e destul de decent si se observa ca s-a facut o oarecare renovare fata de cum arata acum 4-5 ani. merlinboy - in prima fraza de care din ele vorbesti, de salsa 2 sau 3 ?
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
A iesit super, Bisti si colegul lui au bagat muzica super. Recomand! A fost atmosfera super si totul a iesit bine. Ar fi bine ca thread-ul sa ramana deschis pentru eventuale colaborari (si nu numai cu mine).
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 Last edited by CBR; 18-04-2005 at 20:52.. | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ YM:iiulian20002000 | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
OK....se inchide si asta
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |