![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
|
Scuzati titlul dar vad ca e la moda! Pentru cei interesati, cum scrie si in titlu, ofer serviciile pentu comenzi de pe http://www.eastbay.com ! Toate produsele sunt originale, majoritatea facute in SUA sau China; vorbim despre o companie internationala, infiintata in 1980 in orasul Wausau, WI si care este nr. 1 in SUA, colaborand cu succes cu multe altele, precum footlocker! Comanda ajunge in ~2 saptamani de cand trimit banii! Numarul de locuri este limitat: 40/comanda! Am 5 comenzi la activ pe forum si am adus toate produsele! Toate produsele cerute si marimile corecte! In cazul in care nu este un produs pe stoc in momentul cand se confirma comanda sun si cer inlocuirea lui pentru a-l putea include tot in aceasta comanda! Referinte: http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=126529 http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=130326 http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=135566 http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=138753 Aveti grja la marimi si daca nu stiti intrebati orice! Am luat de pe site: adidasi, ghete, tricouri, bluze, geci, camasi, hanorace, caciuli, manusi, sepci (full), sorturi, blugi, bermude, treninguri, maiouri, ciorapi, ceasuri. Pot ajuta in alegerea marimii corecte! Tarife: (valabile numai pentru aceasta comanda!) A) Imbracaminte + accesorii (fara geci!): 10$ + pretul de pe site (indiferent de pret) B) Incaltaminte (ghete, pantofi, adidasi, papuci) + geci (mari) : 15$ + pretul de pe site (indiferent de pret) PENTRU CEI CARE IAU MAI MULTE PRODUSE SAU AU MAI LUAT PRIN MINE FAC REDUCERI CONSIDERABILE! Banii se aduc in dolari sau in lei la cursul din ziua respectiva (banci/case de schimb) la mine acasa: Dristor, Sector 3, Bucuresti. Pentru cei care sunt prea ocupati sa se deplaseze se stabileste o ora si un loc de intalnire la comun acord! Produsele se ridica tot de la mine si anunt pe absolut toata lumea cu o zi intainte sa le ridic pe forum, pe messenger si la telefon! Imi cer scuze fata de cei care nu sunt multumiti si astept sugestii pe mail sau PM -> aici ii rog sa posteze doar cei care au nelamuriri/ vor sa comande! Multumesc! Modalitati de contact/comanda: 1. Reply in acest thread. 2. Private Message pe computergames -> floppy2001 3. E-mail: floppy2k1@yahoo.com (user yahoo messenger: floppy2k1 - valabil si pentru detalii/nelamuriri/ajutor, rog clientii care au yahoo messenger si-l folosesc sa dea un add -> comunicam mult mai usor asa) 4. Telefon: 07.21.78.60.81 / 07.22.23.99.88 RETINETI: Ultima zi de primire a banilor: luni, 17 octombrie 2005. Comanda o dau marti seara (pe 18)! SUCCES la cumparaturi!
__________________ - Comenzi EASTBAY.COM, incepand de la 4$!FARA AVANS-plata la livrare! -![]() - Haine originale-oferta completa pe HomePage (provenienta SUA) -![]() Comenzi saptamanale:AMAZON/zappos/VS/MACYS/6pm/AX/watchzone/bigdiscount ![]() detalii pe forum, privat, mail: eastbaybucuresti at yahoo.com | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
PENTRU CEI CARE IAU MAI MULTE PRODUSE SAU AU MAI LUAT PRIN MINE FAC REDUCERI CONSIDERABILE! ADICA: 1. intre 1 si 5 produse: pretul afisat mai sus 2. intre 6 si 10 produse: 7$ in plus pt produs 3. peste 10 produse: 5$ in plus pt produs Am tot interesul sa aduc unui singur om mai multe produse decat sa aduc cate un produs la 100 de oameni!
__________________ - Comenzi EASTBAY.COM, incepand de la 4$!FARA AVANS-plata la livrare! -![]() - Haine originale-oferta completa pe HomePage (provenienta SUA) -![]() Comenzi saptamanale:AMAZON/zappos/VS/MACYS/6pm/AX/watchzone/bigdiscount ![]() detalii pe forum, privat, mail: eastbaybucuresti at yahoo.com | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
se ocupa locurile repede la super-oferta
|
| | #4 (permalink) | ||
| locurile s-au coupat! Am 46 de produse achitate! Nu mai aduc peste pentru ca am avut probleme cu stocul - intentionez sa aduc toate produsele, nu sa iau bani pe cat mai multe! Edit: Datorita cererii mari mai dau o comanda paralela cu banii tot pana pe 17, insa la tarifele normale: A) Imbracaminte + accesorii: 10$ + pretul de pe site (indiferent de pret) B) Incaltaminte (ghete, pantofi, adidasi, papuci) + geci (mari) : 15$ + pretul de pe site (indiferent de pret) Aceasta comanda va fi data miercuri si va ajunge in acelsi timp cu prima! Multumesc pentru intelegere!
__________________ - Comenzi EASTBAY.COM, incepand de la 4$!FARA AVANS-plata la livrare! -![]() - Haine originale-oferta completa pe HomePage (provenienta SUA) -![]() Comenzi saptamanale:AMAZON/zappos/VS/MACYS/6pm/AX/watchzone/bigdiscount ![]() detalii pe forum, privat, mail: eastbaybucuresti at yahoo.com Last edited by floppy2001; 11-10-2005 at 23:49.. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
inca valabil ~20 de locuri pt a doua comanda!
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Mai am ~10 locuri! Banii in dristor pana maine la ora 15:00! NU astept pe nimieni aiurea, stau 5 min maxim si plec! La ultima m-am invartit vreo jumatate de ora prin mall! Cel asteptat nu a avut bunul-simt sa-si ceara scuze nici pana azi!
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Cei care au intrat la comanda asta ii rog sa posteze si aici comanda (ma intereseaza doar SKU si Marimea) sa nu ma incurc cumva intre atatea mailuri, yahoo messenger si biletele ![]() Multumesc!
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
urmatoarea cred ca pe 3 noiembrie (posibil mai devreme daca strang 40 de produse)
|
| | #10 (permalink) | ||
|
au ajuns! cei care au comandat va astept!
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
![]() mai ai putin.. asta e Thread Closed! Toata lumea multumita sper.. comanda de pe 17 a fost onorata in totalitate! mai jos sunt postate produsele!
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |