![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| OFERTA SERVICII-> facem dreaduri http://img258.imageshack.us/img258/6...24203gx.th.jpg procedeul - nu presupune arderea parului . se face decat cu pieptanul si cu crosheta. - dureaza destul de mult (6-20h), in functie de lungimea parului. Pretul depinde de par (lung/scurt, cret/drept, des/rar). In principiu, pt un par drept pana la umeri, 1 milion.
__________________ I'm not weird, I'm gifted .. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Trebuia pus la Oferte servicii...
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Interesanta oferta ...doar ca nu cred ca o sa gasiti p cineva dornic de asa ceva p aici - ma rog , ma gaseati p mine dar eu am deja ..:P . Faza e ca ar trebuii sa va mai ganditi daca chiar vreti sa faceti asta , adik sa creati un fel de trend ... ( unu din zece oameni p strada sa aiba dredz ). Cand mi le-am facut eu era ceva greu de gasit dar acum dc voi veniti cu threduri p forumuri mi-e tare frica ca o sa vad niste persoane care nu ar avea nici o treba cu asa ceva cu dredz in cap ... pana la urma dredzurile nu sunt doar o ''freza'' sunt un mic stil de viata... si dc vad manelisti si eu stiu ce fel de trend-eri cu dredzuri ,inseamana ca s-a dus naibii cu stilul de viata... parerea mea!! - mai bine stati toata vara prin vama sau sighisoara si faceti p acolo ... numai bine.
| |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
da.. si noi ne-am gandit la asta . DAR dreadurile nu sunt pe gustul manelistilor asa cum eu nu mi-as face suvitze blonde si n-as purta ciocate , nici ei nu cred ca si-ar face dreaduri. spun asta si dupa ce am vazut reactziile lor pe strada
__________________ I'm not weird, I'm gifted .. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
da stiu cum ... dar cu trenderi din ziua de azi care adopta tot ce e cat de cat ''non-conformist'' si ''underground'' n-ai ce face...! stiu p cineva care a facut dredz tobarului de la nush ce formatie din asta d pusti de 15-16 ani care canta pop/popo !!! ca a vazut ala p strada la nush cine si i s-au parut cool !!!! - mi-am promis ca dc il vad il tund... mah pana la urma e treaba voastra , dar poate incercati macar sa va selectati clientii... bafta
| |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
vai domnule dar ce revolta spontana..singurul lucru care diferentiaza un roacar beat 99% din timp ce o arde prin vama toata vara si un manelist este tricoul decolorat cu o formatie rock. tu de ce ti-ai facut?nu vazusei la altcineva si ti-au placut?geeez.. oricum in constanta prea putina lume care are freza asta..asa ca mutati-va aici exclusiv pt voi atentia
__________________ Pe langa subiect la fel ca un atribut © C.T.C. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
eh..ma las, dar entuziastii si roacarii si prea minunatii acestia ca u nu ma lasa.in schimb trebuie sa promiti si tu ca inveti sa scriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. ultima interventie..scuze de OT
__________________ Pe langa subiect la fel ca un atribut © C.T.C. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Salut si mie imi place manele...ie belea.. si hausu ala sistem activ ie belea din bashi...si am freza pe mijloc gelata si cu bucle in parti (de valutist ), cu favoriti lungi elvis...port pantofi daia cu sputz de vinilin albi , si cand mai am un baeram cu neamu la VILA imi place sa ma imbrac la versacie si armane cu dungi albe si negre cand arunc cu banu de bijnitza la puradei...misto de tot.Port un ghiul mare mostenire + 3 lanturi de juma de kil.Acuma io, imi place zulufi daia pe cap da' nu stiu cat de mare e paru sa mi se potriveasca la luk.Ie pana la urechi paru .Io sunt solist la orga la formatia lu ZABAR MIRIFICU. Merge bine la camase de matase aduse din germania (ie din hamburg)? vreau sa lansez moda la manele ca sa aratam si noi ca putem sa arate bine de tot si modern belea. sa zici ce ma costa ca saptamana asta am bagat 5 litri de benzina la mertzan ca merge la corpu diplomatic la nunta sa adunam euroii!! Acum la modul cel mai serios, pe langa dreaduri mai facetzi si altceva...ma refer la impletit?
__________________ | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
ATENTIE: Sintetzi pe o arie in care asemenea chestii pot fi usor clasificate OFFtopic...nu va riscatzi cu rabdarea mea! Gugãl spor la treaba!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |