![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
As vrea sa vad poze cu incinte lucrate de tine si daca imi plac ma ai de client pt o pereche...daca se poate da-mi si un pret te rog pentru ceva in genul pozelor atasate. Ma intereseaza mai ales boxele din poza nr 2....daca poti sa le faci...
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| finisajul....
frate deci boxele le fac de obicei negre... fara zgarieturi sau kkturi din astea... dar nu te gandi ca iti scriu pe ele sony sau nush ce... le fac simple , negre (sau ce culoare vrei tu). deci de aratat arata ok. acum tu daca ai vreo preferinta ne intalnim , imi arati cum le vrei si eu iti zic daca merge sau nu. lasa-mi un pm cu id-ul tau de messenger sa vb mai multe
| |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
sigur ca da - vb luni mai pe larg pe messenger - ma gasesti cu id geicu - sau la un telefon - cum doresti - daca vrei la telefon astept nr tau pe privat
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
roholidays : nu stiu ce sfat sa iti dau ... nush de cati bani dispui. deci asta cu difuzoarele tu ar trebuii sa stii mai bine ce si cum. tu ia difuzoarele si eu o sa ma ocup de incinte cat de bine pot daca stii ce dif. vrei sa iti iei imi zici puterea reala diametru si eu ma pot apuca de acum sa iti fac incintele...
| |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Mai faci incinte? Ai pm...
__________________ I might as well be on Mars | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |