![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 | Meciuri de fotbal
Meciuri de fotbal pe DVD 100000/meci Romania-Brazilia 1970 DVD Romania-Cehoslovacia 1970 DVD Romania-Danemarca 1989 DVD Romania_Argentina 1990 DVD Romania-Columbia 1994 DVD Romania-SUA 1994 DVD Romania-Argentina 1994 DVD Romania-Suedia 1994 DVD Romania-Franta 1996 DVD Romania-Bulgaria 1996 DVD Romania-Spania 1996 DVD Romania-Columbia 1998 DVD Romania-Anglia 1998 DVD Romania-Tunisia 1998 DVD Romania-Croatia 1998 DVD Romania_Germania 2000 DVD Romania_Portugalia 2000 DVD Romania_Anglia 2000 DVD Romania-Italia 2000 DVD Italia_Franta 1998 DVD Steaua-River Plate 1986 DVD Steaua-Barcelona 1986 DVD Steaua_Spartak Moskova 1989 DVD Steaua_Galatasaray 1989 DVD Steaua-AC Milan 1989 DVD Franta-Croatia 1998 DVD Brazilia-Olanda 1998 DVD Brazilia-Germania 2002 DVD Gala Hagi 2001 DVD Detalii: 0744894522 | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Cat de ORIGINALE/LEGALE sint?
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 |
Cat de ORIGINALE/LEGALE? Majoritatea meciurilor le-am inregistrat la momentul respectiv pe casete video si ulterior le-am convertit in format digital. Cere cineva drepturi de autor? Nu cred ca este cineva indreptatit. Nu este ceva similar cu un film. Daca vrei sa iti cumperi un film original il gasesti la magazin. Vrei un meci (in Romania) nu il gasesti. Asa ca nu vad care e problema ca vreau fie sa schimb meciuri, fie sa le dau (la un pret redus consider eu) niste meciuri care poate reprezinta o bucurie pentru cel care le vede. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
Sorry Aiwa, nu m-am putut abtine...
__________________ HAYABUSA | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Corect MOM....unde ai dreptate ai dreptate...de asta am si intrebat....intrucat nu le am cu fenomenul sportiv am intrebat intrucat am senzatia ca sint piratate de pe ceva DVDuri originale! MirceaB...vezi si pe alt forum ai o intrebare...asemanatoare...raspunde si acolo..ca sa fie totul OK !
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |