![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 | Caut pe cineva pentru suport IT(junior)
Caut pe cineva pentru suport IT(junior). Respectiv: Cunostinte Windows Workstation(in special 2000 si XP), minimal Linux, rezonabil cunostinte hardware. Jobul consta, in principal, in vizite la sediul clientilor si rezolvarea problemelor reclamate. Putem sa colaboram pe termen scurt, pana in ianuarie, sau pe termen lung, daca exista satisfactie reciproca. In cazul unei colaborari indelungate volumul de munca va creste in paralel cu remuneratia.... Locatia este Bucuresti. Cine este interesat ma poate cotacta pe forum sau pe PM cu detalii despre pregatire si cunostinte + pretentii salariale sau sa ceara detalii suplimentare despre job. Last edited by ranajume; 07-11-2005 at 09:28.. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Sal un nr de tel ai? astept un PM sau un sms pe nr 0721805909.MA intereseaza oferta.
__________________ Tel:*0721805909 (campus) | 0765523686 (cosmote) | Ym: limpeduzu Vand ram ddr2 ecc 2x1gb http://forum.computergames.ro/42-har...5300-ddr2.html | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 Location: calarasi |
ma intereseaza oferta am trimis PM cu CV
__________________ YM: alvinrlz , 0722.77.67.55 Procesor.. am, memorie.. si d'aia, placa video sigur, un hard de mai multe rotatii decat masina de spalat, maus care se aprinde belea si tastatura cu bece verzi. kewl huh? | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 |
Domnilor, Multumesc foarte mult pentru raspunsuri. Imi cer scuze dar am fost plecat in delegatie, acum m-am intors si inca nu stiu care este statusul. Cel mai tarziu marti 15 noiembrie voi face un update, dupa ce reusesc sa vad la fata candidatii..... Daca se ocupa, va rog sa nu disperati, 90% vom mai avea un post, prin ianuarie.......si il voi anunta. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 |
In acest moment am pe cineva in vedere pentru job dar treaba nu este batuta in cuie. Conditiile jobului sunt dupa cum urmeaza: 1. Salariu 5 milioane cu un contract de colaborare. 2. Abonament RATB toate liniile 3. Abonament metrou. 4. Telefon mobil. Atributiuni: 1. Vizite, la cerere, la sediul clientilor si rezolvarea problemelor reclamate. In principiu sunt statii cu Win 2k sau XP. 2. Confectionarea de configuratii hardware conform cu cerintele clientului, adica de confectionat o lista de componente din care sa rezulte un sistem coform cu cerintele. 3. Asamblare sistem conform listei din punctul de mai sus. 4. Eventual de dat niste butoane intr-un Linux strict conform instructiunilor primite. 5. Programul este flexibil, in sensul ca in aceasta etapa de lucru nu este nevoie sa se stea 8 ore la birou. Este suficient ca persoana respectiva sa fie disponibila si in stare sa ajunga intr-un anumit punct in una, doua, ore de la primirea telefonului de anuntare. In mod normal atributiunile se vor extinde in zona wireless, site vizit-uri, proiectare LAN wireless, instalare LAN Wireless. Pentru partea Wireless instructajul va fi facut de noi, nu sunt necesare cunostinte prealabile. In momentul in care se extind atributiunile se extinde salariul si se executa angajare cu carte de munca si se va pune problema si unei masini (in prima etapa va fi folosita impreuna cu altcineva si nu se ia masina acasa). Punctul 1 din atributiuni este cel mai important in etapa actuala. Cam asta ar fi. Ne intereseaza oameni care sunt pasionati de IT si care doresc sa aiba o cariera in domeniu. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
offtopic : mai exista contracte de colaborare ?
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |