Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 20-01-2006, 13:27   #1 (permalink)
Registered User

shaqvill's Avatar

Comenzi Online - Facilitez Comenzi De La Orce Magazin Din Lume.

FACILITEZ COMENZI ONLINE DIN AMERICA CU DOAR 14%.

CONDITII:
1. PE FIECARE MAGAZIN IN PARTE SE CALCULEAZA 14% DOAR DACA TRECI DE SUMA DE 300$.
2. EXISTA COMISION MINIM IN CAZUL IN CARE NU TRECI DE 300$ PE MAGAZIN IN PARTE... si acela este de minim 40$
3. PRACTIC CLIENTUL PLATESTE TOTUL INCLUSIV TRANSPORT IN ROMANIA, FORMULA ESTE URMATOAREA:

[(TOTAL MAGAZIN 1 + TOTAL MAGAZIN 2 + TOTAL MAGAZIN n....)+TRANSPORT IN ROMANIA]+14%= pretul tau final... ASTA PENTRU COMISION ATUNCI CAND DE FIECARE MAGAZIN SE TRECE DE SUMA DE 300$

[(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... PRECIZEZ CA 40$ ESTE COMISIONUL MINIM PT MINE...
se calculeaza la fel daca exista mai multe magazine...
a se tine cont ca uneori este vorba despre vanzator eBay... am facut in acest fel comisionul pt a primi cat mai putine pachete... multumesc pt intelegere.

PROCEDEU:
pentru o comanda mica sau mare trebuie sa va documentati cat de cat asupra a ce vreti sa achizitionati si sa cautati pretul cel mai bun... - cu totii dorim sa cumparam cat mai ieftin deci de preferat sa pierdeti 5-10 minute in plus cu cautarea inainte sa ma contactati... am sa incep sa enumerez cateva etape foarte simple si apoi urmat de un exemplu concret!
Presupunem ca v-ati ales produsele si ati cules ceva informatii asupra magazinului/lor respectiv asupra a cat de sigura este plata catre acel website... si daca este serios magazinul respectiv...
Ma contactati de preferat aici pe CG pe forum, daca nu aveti cont click aici pt a va inregistra sau pe yahoo messenger la usa_nic SAU PE EMAIL la usa_nic@yahoo.com SAU
Formular comanda: Formular Comanda

Atunci cand ma contactati sa aveti pregatite link-urile cu toate atributele posibile gen marime/culoare/etc/etc... Chiar daca nu raspund pe loc pentru ca mai si muncesc si mai lucrez si la alte proiecte... sau sunt in timpul liber cand ma intorc la pc si am sa vad mesajul Dvs. am sa incerc sa va fac un pret final... Cel mai indicat este sa scrieti pe forum aici sau pe formular comanda... pentru ca de acolo nu se sterg niciodata mesajele si mai vad si alti clienti ce se mai cumpara si daca se cumpara etc etc...

Mod de plata:
Se face prin Banca Raiffeisen unde am cont deschis. La banca se merge personal unde se face o depozitare si NU transfer ca sa eliminam comisioanele... sa aveti grija sa scrieti si numele vostru pe formularul bancii; nu in ultimul rand nu trebuie sa uitati adresa, completa care sa includa strada, locuinta, cod postal si chiar si telefon pt ca nu se stie cand am nev sa va contactez... Banii se depun dupa ce in prealabil stabilim o comanda ferma si se trimite un email la usa_nic@yahoo.com unde la subiect se pune id-ul de ym sau/si de pe forum si numele si suma trimisa. In mesaj va trebui cuprinsa suma depusa si produsele cu link-uri (adresa internet a produsului respectiv) si eventual cod sau nr produsului... cu marimi si culori si tot ce trebuie stiut inclusiv pret.

Urmeaza ca eu sa plasez comanda si sa va informez asupra a ce am reusit sa comand si daca totul este in regula... Iar atunci cand primesc comanda (3 zile - 2 sapt maxim) sa merg la posta sa va pun pachetul. De indata ce am pus pachetul si am un pic de timp am sa va scriu si tracking number (va da posibilitatea sa vedeti pe site-ul USPS - The United States Postal Service (U.S. Postal Service) si dupa vreo 3-4 zile dupa plasarea comenzii la Posta Romana la casuta de cautare tracking)

Primirea coletului. Urmeaza sa primiti un bilet in posta de obicei care va indica sa mergeti la oficiul postal de care apartineti si sa luati pachetul.Va poate astepta si vama sau tva. Pentru acest lucru trebuie sa va interesati la posta cat va fi... de obicei din cate mi-au transmis clientii mei au fost vamuiti numai 3-7% dintre toti... restul au rezolvat cumva - poate ca stiu ei cumva . In fine la oficiul vamal trebuie sa va descurcati singurei - trebuie sa va luati in calcul ca eu asigur pachetul dar de obicei nu la reala valoare... ca sa scapati mult mai usor daca este cazul... Pentru pachet de pana in 50 Euro stim ca nu se plateste vama sau tva... Eu va pot ajuta cu un sfat cumva dar nu va pot asigura ca nu veti plati poate partial ceva vama... pentru ca trebuie sa va ganditi, este ca si cand faceti singuri comanda... numai ca platiti un comision in plus pentru ca este cam imposibil sa cumparati singuri fara a cunoaste pe cineva din SUA...
A se tine cont ca la cerere eu scot factura si preturile de pe produse astfel incat cand atunci cand va prezentati la posta, nu vor sti valoarea reala a produselor... deci aveti o sansa sa scapati...

Daca sunteti multumiti de comanda va rog sa reveniti cu un mail sau mai bine pe forum si sa scrieti patania de la vama, cum ati reusit sa scapati sau cu cat ai fost capsat de cei de la posta... Sper sa va fi lamurit si daca tot aveti intrebari scrieti-mi si vedem cum rezolvam...

Doar cateva magazine recomandate:

Shoes, Boots, Sandals and Bags from Shoes.com
Macy's - Clothing, Shoes, Bed & Bath, Kitchen, Beauty Brands & Sunglasses
Shoes, Clothing, Handbags, Sunglasses | Zappos.com Free Shipping
Amazon.com: Online Shopping for Electronics, Apparel, Computers, Books, DVDs & more
GUESS asta e guess.com pt ca nu merge accesat din romania...
bebe.com
Discount Perfume, Discount Cologne & Discount Fragrance | Perfume Online: Women & Men Designer Perfumes
Bodybuilding.com - The Future Of Bodybuilding! Huge Bodybuilding Site.
Discount women's, men's, and kid's shoes, plus clothing, handbags, & accessories - 6PM.com
Newegg.com - Computer Parts, PC Components, Laptop Computers, Digital Cameras and more!
B&H Photo Video | Digital Cameras, Camcorders
http://www.forever21.com/
BuyDig.com, The Internet's Digital Superstore
Watches, Rolex watches, TAG Heuer watch, Omega watches, Movado watches, cartier watches, cartier watch, swarovski crystal, Bedat ladies watches, timex watches, mont blanc pen, discount watches
DrJays.com Urban Clothing: Akademiks, Apple Bottoms, LRG, Ecko, Rocawear, Sean John, Pastry, Baby Phat, Coogi, Dereon
restul de magazine le gasiti aici: pe eComenzi website organizate frumos... dar internetul este limita, conditia este sa fie site securizat si sa trimita in USA ca apoi sa redirectionez in Romania...

FEEDBACK:
NUMAI AICI DACA VA UITATI PE ACEST THREAD VETI OBSERVA PESTE 140 PAGINI CU DIFERITE COMENZI CU SUCCES DUSE LA BUN SFARSIT.
Daca doriti mai multe nelamuriri referitor la feedback va pot demonstra foarte usor ca ceea ce fac este real... si nu stau sa pacalesc pe nimeni... Fac asta de vreo 3 ani de zile si o sa mai fac atata timp cat clienti ca tine ma vor cauta in nevoia achizitionarii de produse prin comenzi SUA.
Ca sa nu credeti ca vorbesc pur si simplu vorbe in vant o sa va dau si cateva tracking nr. de la cateva pachete recente trimise:

EC600823555US
USPS - Track & Confirm
http://www.posta-romana.ro/tt2/index...=EC600823555US

EC600818555US
USPS - Track & Confirm
http://www.posta-romana.ro/tt2/index...=EC600818555US

EC600809531US
USPS - Track & Confirm
http://www.posta-romana.ro/tt2/index...=EC600809531US

EC600779888US
USPS - Track & Confirm
http://www.posta-romana.ro/tt2/index...=EC600779888US

EC600242754US
USPS - Track & Confirm
http://www.posta-romana.ro/tt2/index...=EC600242754US

si numere de tracking nr trimise de mine am cateva sute... deci nu va faceti griji... ca sa nu mai spun ca am trimis mai bine de 100 de iPhone in Romania... dar pentru acest produs iPhone daca esti interesat sa dai click aici.

YM: usa_nic
mail: usa_nic@yahoo.com
forum cg user: shaqvill
locatia mea: New York
Formular comanda: Formular Comanda
Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay...

shaqvill is offline    Reply With Quote
Old 20-01-2006, 15:25   #2 (permalink)
TrK
Registered User

TrK's Avatar

ce comision ......
in ce zona stai cand dai comanda ...

TrK is offline    Reply With Quote
Old 20-01-2006, 16:20   #3 (permalink)
Registered User

shaqvill's Avatar

Quote:
Originally Posted by TrK
ce comision ......
in ce zona stai cand dai comanda ...

nu ai inteles nimik, eu dau comenzi numai daca tu sau altcineva vrea ceva.
Spre ex tu vrei de pe super cautatul site eastbay, un produs, eu te pot ajuta sa obtii discount, sau sa trimit bani pt tine (eviti western unionu...) - gasim o solutie pt al si trimite in tzara. Cu vama eu nu vreau sa ma implic momentan ,.. dar ma rog nu ezitati sa ma contactati. va dau detalii mai multe pe privat, cand ma contactati spuneti si despre ce comanda e vorba si ce magain...

cat de comision depinde de la caz la caz. se poate sa iau comision si tu sa nu il simti ba chiar sa faci tu bani , e complicat dar se poate. ex comanda de 1800$ + transport sa zicem 200$. acuma s-a facut de 2000$ . tu pt toata afacereea asta trebuie normal sa platesti 2000, dar cu ajutorul meu ai sa platesti numai vreo 1950-1900 depinde. stiu suna f ciudat pt toate dar iti demonstrez in cateva sec.

locatia mea este new york.
Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay...

Old 20-01-2006, 19:56   #4 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

pai cu trimisu in tara e problema,asa nu ma indoiesc ca poti face o comanda de la orice magazin din lume stand in usa

RE|XX is offline    Reply With Quote
Old 20-01-2006, 20:54   #5 (permalink)
Registered User

shaqvill's Avatar

Quote:
Originally Posted by RE|XX
pai cu trimisu in tara e problema,asa nu ma indoiesc ca poti face o comanda de la orice magazin din lume stand in usa

Te referi la faptul ca vama da batai de cap?
Sa stii ca se mai rezolva , da tre sa vb cu o a treia persoana de pe forum sa ne rezolve la vama.... ah comisioane comisioane... etc etc dar ne combinam toti si toata lumea o sa fie fericita.

Ex: Multi de pe forum se lauda ca trec de vama, eu nu stiu cum, e treaba lor , nu prea ma bag unde nu imi fierbe oala ca sunt departe de aceasta problema dar ideea e ca tu cauti produsul "x", eu il cumpar il trimit la respectivu care rezolva vama sau chiar la tine il trimit si te duci cu el si rezolvi... dar tre sa ii dai ceva la a 3-a persoana de pe forum.. cu pile etc etc...
Rog cei dispusi si cu influenta sa posteze aici referitor la vama... Cand spun influenta ma refer la "puterea de convingere " sa il faca "mai bland" pe "domnul vames-postas" ...

Intrebare: "Cam cat costa totul?"
Raspuns: Costa atat cat face produsul+shipping+comision la mine si la baiatu cu vama". Vreti sa stiti exact postati mai exact ce trebuie cumparat.
Concluzie: Depinde de unde cumperi, ce cumperi si de cati bani...
La unele magazine mai am si eu pilele mele inclusiv EASTBAY si mai pot obtine reducere.
Aceasta reducere daca exista sunt dispus sa impart in asa fel incat sa fie toata lumea multumita...

Hai ca astept acuma alte intrebari, critici, etc, etc, eu va dau SOLUTIILE!

Old 25-01-2006, 01:21   #6 (permalink)
Registered User

shaqvill's Avatar

Up!

Old 27-01-2006, 06:30   #7 (permalink)
Registered User

shaqvill's Avatar

Up!

Old 27-01-2006, 17:03   #8 (permalink)
Registered User

teryro's Avatar

Daca vreau sa vand ceva pe EBAY si sa primesc banii la tine in PAYPAL, cum mi-i poti trimite in RO??

teryro is offline    Reply With Quote
Old 27-01-2006, 19:20   #9 (permalink)
Registered User

shaqvill's Avatar

Quote:
Originally Posted by teryro
Daca vreau sa vand ceva pe EBAY si sa primesc banii la tine in PAYPAL, cum mi-i poti trimite in RO??
e o idee care nu m-am gandit
se poate sa tii trimit dupa aia cu posta, ma mai gandesc la chestia asta.

Old 27-01-2006, 20:45   #10 (permalink)
Banned

de pe drjays.com poti sa aduci ceva?

zazaila is offline    Reply With Quote
Old 27-01-2006, 22:10   #11 (permalink)
Registered User

shaqvill's Avatar

Quote:
Originally Posted by zazaila
de pe drjays.com poti sa aduci ceva?
Da se poate, tocmai i-am sunat insa nu accepta sa trimita in Romania, parca am fi ciumati.
In schimb pot sa cumpar la mine mai intai si apoi sa iti trimit tie.
Costa mai multi bani cu trimisu la tine dar este singura metoda pana o fi sa intram si noi in EU.

Am observat ca DRJAYS.COM este un site foarte k-lumea, cu multa marfa de calitate si cu firme cu renume cum ar fi:
310 Motoring
5ive Jungle
A Tiziano
Adidas
Akademiks
Arme
Avirex
AZZURE
Basic Essentials
Bear USA
Buyers Picks
Carlucci
Di Corleone
Dickies
DKNY Jeans
Ecko
Enyce
Evisu
Exact Science
FiveFour
G-Unit
Girbaud
Graf-X Gallery
Gravis
Hustler
ImI
Kangol
Koman
Lacoste
Levi's
LOT29
LRG
Madsoul
Massive Revolution
Mecca
NBA, MLB, NFL Gear
New Era
Nexx
Nike
Pelle Pelle
Pepe Jeans
Phat Farm
Puma
Reebok
Rocawear
Ruff Ryders
Scarface
Scifen
Sean John
Sedgwick & Cedar
Southpole
Stacy Adams
T-Star B
The Avenue
The North Face
Timberland
Tribal Gear
Triple 5 Soul
UNK
Yak Pak
Zoo York
UIte jos o poza mai jos cam cat te costa cu un exemplu de comanda.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	comanda_drjays.JPG
Views:	1785
Size:	73.6 KB
ID:	78501  

Old 29-01-2006, 16:24   #12 (permalink)
Registered User

sal.de pe www.bestbuy.com poti face com?care ar fi comis tau la o suma de 200$ pe produs?sau la cat ar ajunge produsul cu totul?

milan11 is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2006, 16:44   #13 (permalink)
Registered User

sau la o perche de adidasi de 30 $ ce comision iei ?la cat ar ajunge cu totul si in cat timp?sal

Old 29-01-2006, 20:14   #14 (permalink)
Registered User

shaqvill's Avatar

Quote:
Originally Posted by milan11
sal.de pe www.bestbuy.com poti face com?care ar fi comis tau la o suma de 200$ pe produs?sau la cat ar ajunge produsul cu totul?
Sal, de la bestbuy pot sa fac comanda, ma pot duce chiar si in magazin.
Dar se aplica taxe 8.375% pentru NY, sau ma rog statul in care esti.
Sa zicem ca vrei ceva de 200$, va fi 217, acuma ti-l trimit la tine acasa si va fi transport in functie de greutate... sa zicem intre 20-40$ (consideram o medie de 28$) se face de 235 +10% = 258.5$
Se merita atunci cand iei produse scumpe peste 500$ si greutate mica.

Referitor la adidasi, daca iei si de la best buy si o pereche de adidasi atunci se merita, in schimb ca sa iei numai o pereche de adidasi va fi prea scump.

Sfat: spune-mi ce vrei sa cumperi ca sa iti spun mai exact. Si acel produs o sa il caut si pe alte site-uri poate il gasesc mai ieftin.
Hai noroc.

Old 29-01-2006, 20:57   #15 (permalink)
dum dum dum

DUMIDOTCOM's Avatar

spre exemplu cat m-ar costa perecheia asta:
http://www.drjays.com/shop/G1-V5252-...atural_ic.html
Ms.
eu nu am intzeles ce legatura are vama? dak tu imi trimitzi perechea asta la adresa mea, eu ar terbui sa ii i-au din vama sau cum? lamureste-ma si pe mine!
Zi-ne niste situri asemanatoare, dak se poate si mai ieftine

DUMIDOTCOM is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2006, 22:28   #16 (permalink)
Registered User

shaqvill's Avatar

Quote:
Originally Posted by DUMIDOTCOM
spre exemplu cat m-ar costa perecheia asta:
http://www.drjays.com/shop/G1-V5252-...atural_ic.html
Ms.
eu nu am intzeles ce legatura are vama? dak tu imi trimitzi perechea asta la adresa mea, eu ar terbui sa ii i-au din vama sau cum? lamureste-ma si pe mine!
Zi-ne niste situri asemanatoare, dak se poate si mai ieftine

ok, am mai spus si mai sus dar nu vrei sa ma intelegi, daca cumperi o pereche de adidasi o sa fie foarte scump si nu o sa iti permiti sa platesti sau ma rog poate iti permiti dar nu renteaza.
Daca ar fi sa ii trimit la mine acasa si dupa aia la tine o sa te coste:
Product Total: $35.00
Promotion Code:
Shipping: $15.95
shipping information
Tax: $2.93 (8.375%)
Total: $42.88

si dupa aia sa trimit la tine acasa (sa zic 20$ minim)
si observi ca se face din 42.88+24.12=65$ la care imi e rusine sa bag si eu comisionu meu de 10% . dar tre sa tii cont a tu nu poti sa faci comenzi de la site-ul asta si e unica solutie.si va rezulta pret final de 65+6.5=$71.5
e ca si cum ai cumpara tu de pe site cu 10% in plus fata de toate cheltuielile.

Inca ceva , sa presupunem ca cumperi 17 perechi acelasi model, atunci pretul va fi:

Total
Product Total: $595.00
Promotion Code:
Shipping: $15.95
shipping information
Tax: $49.83 (8.375%)
Total: $660.78 la care adaugi transportul pana la tine sa zic vreo 109.22

Ne rezulta cam 770 +10% (partea mea 77$) = 847$ deci pret final la produs va fi de 50$.

SE OBSERVA O MARE DIFERENTA INTRE A CUMPARA O BUCATA SI A CUMPARA MAI MULTE.

Old 29-01-2006, 22:32   #17 (permalink)
Registered User

k,multumesc pt.raspuns.o sa iti spun de fapt ce caut si as cumpara sigur daca imi gasesti: http://www.creative.com/products/pro...&product=14327
caut acest mp3 player de 2gb numai.stiu ca e facut pt.partea asiatica dar cred ca se vinde si prin usa.l.au avut pe ebay la 150$ dar momentan a disparut.daca poti face rost as fi foarte interesat.sal

Old 29-01-2006, 22:35   #18 (permalink)
Registered User

shaqvill's Avatar

pai tu vrei acest player pt ce parte? asiatica, europeana sau americana?

Old 29-01-2006, 22:38   #19 (permalink)
Registered User

adica?am inteles ca radioul functioneaza si pt partea europeana.iar incarcarea se face prin usb.ce conteaza?

Old 29-01-2006, 22:38   #20 (permalink)
Registered User

milan11ro(mess).sal

Advertisment
frosmoJoacă-te cu folos!

Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Thread Tools

Posting Rules