![]() |
| | #222 (permalink) | ||||
| Quote:
Salut Misa, merci ca ai raspuns in lipsa mea.... Size: 8 Width: M Color: Evergreen 113.95 Size: 8 Width: M Color: Black/Yellow 71.95 44.95 Price valid thru Friday, 5/19 ============== Subtotal: 158.90 Sales Tax: 0.00 Shipping: 0.00 Merchandise Total: Sales tax will be added to CA, KY and NV orders (details below). 158.90 deci problema este ca nu mi-ai spus marimea... si unele marimi nu le au dar sa imi scrii... ce marime vrei... am selectat si eu marimea 8 ca am vaz ca au amandoua perechile pe marimea asta. ca timp astia de la zappos trimit f rapid in 2-3 zile am produsele doar sa nu se nimereasca weekend... si apoi sa ti le trimit la posta si ajung in 3-5 zile la tine plus timpul de la otopeni la posta ca tare mult le ia la ai nostri sa mute un pachet in altul... deci un max de 3 sapt dar in medie cam 2 sapt de cand fac comanda... pretul este de 159+31=190+10%=190+19=209 cu 1-5$ in minus sau in plus. deci sa stii ca preturile am observat ca este in fct de culoare si de marime, astept raspuns... Quote:
Quote:
deci (246+51)+10%=327 Quote:
ed la linkul al doilea... te nu am calculat ca am observat ca s-a term licitatia... sorry am fost plecat vreo 3 zile... referitor la telefonul dorit, te uiti pe net si imi arati pe care il vrei... eu il pot lua (conditia sa aibe omu feedback... si sa trimita in state... nu uita sa te uiti daca taxeaza vanzatorul taxe insurance si transport si sa iti faci calculele , de asemenea eu nu raspund daca telefonul este refurbished sau mai stiu eu cat de folosit...sau pe alte lungimi de banda pt state poate ...)
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||||
|
| | #223 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 | Quote:
| ||
|
| | #224 (permalink) | ||
| Quote:
ti-am trimis in mail ce trebuie sa faci...
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #226 (permalink) | ||
| Quote:
am verificat si poti sa te uiti si pe net sa vezi ca scrie ca e luat de mine.... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...e=STRK:MEWN:IT astept sa vina si ti-l trimit...
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #227 (permalink) | ||
|
Salut. m-ar interesa asta: http://www.zappos.com/n/p/dp/14534855/c/57715.html cati bani? multa bafta
__________________ ♀+♂=♥ Last edited by Tzepi; 16-05-2006 at 18:20.. | |||
|
| | #228 (permalink) | ||
| Quote:
84+23=107+15=122 2 sapt max ar trebui sa ii ai! scrie-mi pe ym la usa_nic pt cont...
|
| | #230 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 |
buna shaqvill,imi cer scuze,dar nu am mai intrat,si din cauza asta nu am mai raspuns,te rugasem sa imi faci socoteala la o pereche de adidasi,totusi nu imi trebuiau marimea 11 si oricum ieseam destul de scump,uite m-am mai uitat pe ebay si am gasit o pereche de adidasi ( http://cgi.ebay.com/NEW-NIKE-SHOX-R4...QQcmdZViewItem) vad ca au si buy it now, cam la cat m-ar duce cu totul,mi-e imi trebuie marimea 39 nu stiu ce inseamna in nr alea. Ok atunci astept o socoteala din partea ta,si scuze de deranj! P.S sau modelul asta la cat ar ajunge ( http://cgi.ebay.com/NIKE-Shox-Turb-O...QQcmdZViewItem) Merci frumos! | ||
|
| | #231 (permalink) | ||
| Quote:
daca vrei neaparat de pe eBay atunci poti sa iei de la cineva gen din europa si probabil nu ai sa ai nici o problema... dar nush cine accepta sa trimita direct la tine si ditamai pachetul ca e greu tare.. si rupe la transport... asa eu pe amazon sau altele gen buy.com gasisem cu max 270 nu mai stiu exact... poate mai putin si puteam trimite cu o posta privata destul de ieftin. diana24y am observat ca adidasii care mi i-ai aratat se termina licitatia in mai putin de 1 zi... deci nu am mai calculat In principiu te uiti la model si daca produsul plus transport plus asigurare de pe site, pe langa asta mai pui pt o pereche 23$ transport si daca totalul cifrelor precedente nu depaseste 150$ atunci mai adaugi un 15$ comision.
|
| | #232 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 |
Bine,bine dar de unde AFLU EU TOATE ASTEA???adica transportul plus asigurarea de pe site,ca nu prea ma pricep,sa ma ajute si pe mine cineva,care stie,pt ce am dat mai sus,ca vad ca tu esti ocupat sau nu vrei sa calculezi merci frumos! | ||
|
| | #233 (permalink) | ||
| Quote:
buy it now price: US $39.99 Shipping costs: US $35.00 Insurance ($5) is optional ai inteles, le aduni pe astea si daca este numai de trimis o pereche te costa in plus transport pana in ro 23$ plus 15 comisionu meu. deci le iei 40+35+5+23+15=118
|
| | #234 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #235 (permalink) | ||
| Quote:
sal uite am selectat si eu de aici http://www.airalert.com/prices.html am selectat 1 AIR ALERT TRAINING PROGRAM $19.95 $4.00 s&h fees for US and Canada $10.00 s&h fee for all other foreign countries 7.5% NC sales tax deci probabil pot sa le pun direct la tine... te costa 20+10 si 15 pt mine deci ar fi 45
|
| | #236 (permalink) | ||
|
UP! UP! UP! Va astept la comenzi de orce tip... marfa proaspata de pe eBay , marfa proaspata de la orce magazin din lume 100% seriozitate... Ai intrebari, posteaza si iti voi raspunde...!
|
| | #237 (permalink) | ||
|
Up!
|
| | #239 (permalink) | ||
| http://www.refurbdepot.com/productde...roduct_ID=4432 care ar fi socoteala la asta ? nu de alta dar nu stiu cat ar veni transportul pana in bucuresti.
__________________ speed...give me what i need...yeah...whitelightning... | |||
|
| | #240 (permalink) | ||
|
Am o prietena interesata de ceva de la Victorias secret, 3-4 articole, o poti ajuta?Si daca da, cam ce comision se va aplica!..poate s'a scris si mai inainte, dar nu am timp sa citesc, sper sa ai tu timp sa mai scrii o data! ![]() Hai merci!
__________________ --Comenzi EASTBAY-- TEL: 0720542316 YM: SHAVY_RULES CONT USD: RO25RZBR0000060007857428(Raiffeisen) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |