![]() |
| | #2761 (permalink) | ||
| Shorici si cu Hazna 1. Nu esti prietenul meu asa ca nu ma numi prieten. 2. Faci campanie pe ce planeta vrei tu si pe ce forum vrei dar nu pe threadul meu. 3. Dupa cum vezi posturile lui Hazna au fost sterse de un administrator care a analizat situatia... asta e a doua oara cand veniti si incalcati regulile CG. DECI AR TREBUI URMAT BAN PT AMANDOI... 4. M-am uitat pe site-urile tale si iesi mai scump PLUS TVA+VAMA decat ai face comanda direct la mine exceptie poate eBay dar unde nu e atat de safe din 2 motive 1. marfa uneori nu e originala 2. vanzatorul umbla poate cu prostii... 5. Ar trebui sa te bucuri ca exist pt ca multi oameni au avut nevoie si de alte chestii precum un medicament rar sau mai stiu eu ce! Altii mi-au multumit de zeci de ori si tot asa... 6. Tine cont ca am avut comisionul 10% la un moment dat dar am ridicat pretul tocmai ca sa limitez comenzile... volum prea mare si comenzi prea multe "nu puteam sa le duc". 7. Repet nu mai scrie pe threadul meu... scrie oriunde pe forum dar nu aici... 8. imi aduc aminte cand eram in Romania si din cauza celor care au facut shopping prin anii 2000 cu carti de credit ale altora... si au adus numele romaniei in asa hal incat nimeni nu mai trimite in tara si abia acuma au inceput sa se miste 2 3 magazine si trimit dar romania de obicei e pe lista neagra din pacate... asa si sa continui atunci cand eram in Romania am incercat de zeci de ori sa comand ceva singur si nu am reusit asa ca mi-ar fi placut sa intalnesc pe cineva care sa imi intermedieze comanda... deci ideea mea de a face asta e de prin anii 2000! SUCCES LA CAMPANIE & DON`T CAME BACK! ERO1c DIN NEFERICIRE AM FACUT UN MINIM DE 40$ PE MAGAZIN... DACA AI CUMPARA DE 200$ ATUNCI AS APLICA 20%... MOTIVUL PT CARE AM FACUT ASTA... PT CA AVEAM CATEVA ZECI DE COMENZI PE SAPTAMANA SI NU AVEAM TIMP SA LE PROCESEZ... PRACTIC PT MINE MAI PUTINE COMENZI ACUMA DAR CAM ACEIASI BANI... nu e nimic personal... do
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #2762 (permalink) | ||
|
Shorici si hazna discutiile se muta aici: Atentie !!! Vanzatori !!! Atentie
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #2763 (permalink) | ||
| 14% pt comenzi de peste 300$ pe site-uri din SUA - ATENTIE PE MAGAZIN OFERTA LIMITATA (CAM ODATA LA 2-3 ANI) 14% pt comenzi de peste 300$ pe site-uri din SUA - ATENTIE PE MAGAZIN (daca e sub 300$ atunci vei plati minim 40$ comision) ecomenzi.com este site-ul meu... unde gasesti cateva din magazinele mai mereu frecventate de cumparatori... formula de calculul: magazin A magazin B magazin C alte taxe si transp de la magazin la mine acasa in state X transp spre romania D exemplu: magazin A 300$ magazin B 1000$ magazin C 250$ {[(A+X)+(B+X)+(C+X)]+D}+14%=pretul tau! p.s. la magazinul C 14% din 250$ inseamna 35$ deci se va adauga 5$ la sfarsit pt comision de minim 40$ presupunem ca nu exista alte taxe si transp pana la mine acasa deci calcul final ar fi: ((300+1000+250)+transp)+14%= ((300+1000+250)+120)+14%=1904$ este doar un calcul fictiv sa intelegeti cum functioneaza... ATENTIE OFERTA NU VA DURA PREA MULT...
|
| | #2764 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
Salut. Poti sa-mi zici si mie un pret pentru asta : Si cam in cat timp ar ajunge . Multumesc | ||
|
| | #2765 (permalink) | ||
| Quote:
credeam ca nu pot sa cumpar fiind din uk... dar am verificat si merge: Estimated dispatch date for this item: 16 Feb 2009 Friends: Complete Season 1-10 (30 Disc Box Set) [1995] - Jennifer Aniston £47.81 - Quantity: 1 - In Stock Condition: New Sold by: Amazon EU S.a.r.L. Order Summary Amazon.co.uk Order Summary Items: £47.81 Postage & Packing: £3.08 Total before VAT: £50.89 VAT: £0.00 Order Total: £50.89 daca vrei cu transp rapid Estimated dispatch date for this item: 16 Feb 2009 Friends: Complete Season 1-10 (30 Disc Box Set) [1995] - Jennifer Aniston £47.81 - Quantity: 1 - In Stock Condition: New Sold by: Amazon EU S.a.r.L. Order Summary Amazon.co.uk Order Summary Items: £47.81 Postage & Packing: £14.98 Total before VAT: £62.79 VAT: £0.00 Order Total: £62.79 la care din totaluri se adauga transport spre romania undeva in jur de 40$ si comision minim de 40$ Nu stiu daca se merita, tu stii cat de mult valoreaza aceste dvd-uri!
|
| | #2766 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 |
Legat de acest scandal, treaba sta in Felul urmator: 1. Exista situri care trimit in Romania, dar costurile sunt mult mai mari ex: eu am comandat prin nick de la Victoria secret, produse de 300 de usd aproximativ, au venit in romania cu vro 400 si ceva plus vama Am dat comanda la victoria secret aceiasi produse , aceiasi banii, au avenit in romania 440 de usd + 300 de roni sa platesc la UPC NORMAL CA PRIN NICK A IESIT MAI IEFTIN , pt ca Direct in Romania ma costat cu peste 100 de usd ( atunci usd era 29.000 lei vechi) 2. Daca nu ma credeti comandati si o sa platiti asa: - taxa ca trimiteti banii -taxa de site mult mai mare -vama la produse intre 20 si 40% din valoare -transport la UPC care este foarte mare + alte taxe Eu va sfatuiesc sa nu incercati ca va frigeti rau, cel mai bine vi-l recomand pe Nick, care este de incredere, trimite la timp si e totu ok cu el, si este cel mai serios om de pe acest forum, legat de comenzi Cei care vorbesc, au descoperit si eu un site.2 . hai 3, au vazut ca shippingu e si in Europa Respectiv in Romania si au zis gata ne facem comanda singurii.. da treaba nu sta asa: fiecare om poate comanda si sa vina in Romania, dar sa nu uitam urmatoarele aspecte: - cand o persoana comanda un produs cu livrare directa in romania,, acesta nu poate fi disponibil pt ca 90% din produsele noi care apar pe piata din Sua nu sunt pt Romania, deci pt romania poti comanda numai vechituri ,rebuturi sau ce nu le plac americanilor --- si cand platesti si va ia banii de pe card, pay pal etc vi se cere o suma... iar cand primiti pachetu prin Upc vi se mai cere inca o suma adica un fel de ramburs la colet VA DAU UN SFAT CELELALTE SITURI CARE TRIMIT IN ROMANIA NU SUNT EASTBAY Mai avem multe de reglementat ca siturile din USA sa trimeata in Romania La noi in Romania Nici Makar siturile Din Germania Franta sau Anglia nu trimit, dar cele din USA Deci fi-ti seriosi daca vrei ceva de prin state, apelati la un prieten o ruda..sau daca nu stiiti pe nimeni ,CEL MAI BUN OM DE PE ACEST SITE ESTE NICK, cu care am colaborat anii bunii., am invartit impreuna zeci de mii Eu nu ii Tin partea lu Nick Lu X si lu Y, vreau doar sa va atentionez asupra unui lucru, NU VA LUATI DUPA OAMENI CARE VORBESC IN NESTIINTA DE CAUZA, CARE HABAR NU CUM SE FACE O COMANDA NU DINTR-O TARA IN ALTA , NU STIU SA TRIMEATA UN COLET DIN BUCURESTI IN BUCURESTI( DIFERITE ADRESE).. CINE VREA SA IsI IA O TEAPA SA DEA O COMANDA SINGUR PACE | ||
|
| | #2768 (permalink) | ||
| Quote:
si sa trimit la tine costul ar fi: Estimated dispatch date for this item: 17 Feb 2009 - 18 Feb 2009 SanDisk Cruzer Micro 16GB U3 USB Flash Drive £16.12 - Quantity: 1 - In Stock Condition: New Sold by: Addonsworld Order Summary Amazon.co.uk Marketplace Order Summary Items: £16.12 Postage & Packing: £3.99 Promotion Applied: -£0.00 Total: £20.11 pe langa £20.11 trebuie sa mai platesti 40$ comisionul minim... de asemenea pot sa il iau si din state dar pretul este mai mare: SanDisk | Cruzer Micro U3 - 16GB Capacity | SDCZ6-016GR | B&H SDCZ6016GA11 SanDisk 16 GB Cruzer Micro with U3 Technology, USB Flash Drive (UFD) Storage Device
|
| | #2771 (permalink) | ||
| Quote:
nu mai trimit iPhone, adica as trimite dar nu se mai merita, am trimis intre 100-300 bucati cred din prima generatie si doar cateva din generatia a doua dar nu mai merge treaba pentru ca pur si simplu sunt mai scumpe decat in Romania si iti sugerez sa iei de la Orange sau de la baietii care vand iPhone luate eventual de prin Europa, daca doresti altceva sa imi spui, daca doresti sa licitez pe eBay se rezolva dar sa stii ca pretul pleaca de la 5 6 sute $ si cu comision si transp ajungi pe la 7 8 sute si chiar nu are rost! Daca doresti altceva care se merita cu adevarat te ajut cu placere, vezi si tu pe site-ul meu www.ecomenzi.com pentru o lista de magazine numai tine minte sa treci de 300$ pe acel magazin ca sa iti pot oferi 14%.....
|
| | #2772 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 Location: Bucuresti |
salut. zi'mi si mie te rog un pret final total pentru Extreme Kit - Fitness, Nutrition, Diet, Weight Loss Official Web site B-Lines | ||
|
| | #2773 (permalink) | ||
| Quote:
ACCBANDXT3H B-LINES® Extreme Kit--2 bands, 2 sets of handles, PLUS a free band! $39.95 $39.95 remove ACCBANDUPK1 B-LINES® Upgrade Kit $9.95 $9.95 remove Did you make any changes above? Shipping Method Subtotal $49.90 Shipping $8.90 Estimated Tax $0.00 Estimated Total $58.80 transport probabil cel mai ieftin 36$ daca nu depaseste 2 lb pachetul. comision minim 40$ apasa sa vezi de ce comision atat de mare si cum poti sa il reduci: eComenzi website
|
| | #2774 (permalink) | ||
| Deal-ul Zilei Newegg.com - NOKIA N96 16GB Unlocked Cell Phone w/ GPS, WiFi, & 5MP Camera - Unlocked Cell Phones 615$ cand cumperi 1 bucata (include transport spre romania si comisionul meu de asemenea) 595$ cand cumperi 2 bucati (include transport spre romania si comisionul meu de asemenea)
|
| | #2776 (permalink) | ||
| Quote: nu am avut rabdare sa le bag in cos bodybuilding Delete UNIQ020 Unique Nutrition Idebenone, 20 Grams In Stock $44.99 $494.89 cam 460$ ajunge cu transport la mine... am introdus si eu un produs de 11 ori sa ajung pe la aproape 500$ IHERB 118$ cred ca nu se mai adauga nimic altceva... nutraplanet 151$ (460+118+151)+transport pentru toate spre romania)+14%=pretul ttau! tine cont ca este doar aproximativ cand voi da comanda voi sti exact! deci daca te decizi sa imi spui si o sa iti dau un cont unde sa depui un avans intai... cand voi primi pachetul si voi sti exact cat cantaresc voi finaliza calculul... uite ca sa determini transportul: TARIFE POSTALE DIN AMERICA IN ROMANIA CU POSTA USPS EXPRESS MAIL 3-5 ZILE LA BUCURESTI!
|
| | #2777 (permalink) | ||
|
Salut! Ma intereseaza daca poti sa imi aduci asa ceva, te rog : Modul De Bass BOSE Acoustimass 15 Series III sau Acoustimass 16 Series II Negru eu am incercat sa iau legatura cu citiva americani care au asa ceva pe ebay.com, dar ma refuza total, doar pentru ca sint ROMAN (si ma mindresc cu asta, sincer!!!). poti, te rog? daca "DA"...cit ma costa si in cit timp ajunge? | |||
|
| | #2779 (permalink) | ||
| Quote:
sa imi dai si un link numai cu produsul cautat, ca sa iti pot face pret! merci! au aparut probleme am dat mail!
|
| | #2780 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 |
Am vb si pe messenger. Aceasta este comanda mea. Astept un pret final si contul unde trebuie sa iti transfer banii. mersiBuna ziua. As dori sa stiu daca imi puteti comanda urmatoarele produse de pe siteul Shop Eyes Lips Face | e.l.f. Cosmetics #84005 #7105 #4203 #7106 #1803 #9012 #1805 #2305 #6403 #82101 #84002 #1714 #84008 #9014 #81502 #81603 #1205 #3103 #2403 #3203 #7103 #81701 #7102 #3102 #84003 #84001 #3104 #6002 #1303 #2402 | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |