![]() |
| | #83 (permalink) | ||
| Quote:
Dar de asemenea poti posta aici, nu-i problema!
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
|
eu am depus banii intr-un cont in tara , nu m-a costat nimic treaba asta am mers la o sucursala a bancii Transilvania si am depus banii intr-un cont al sau pe care il are in tara. in cat timp vine cu totul nu depinde de el, dupa ce le primeste el pot sa iti zic ca in 7-10 zile e in tara pachetul. da el este in SUA.
__________________ Toshiba Satellite L100-121 on Yahoo!: xwh19 | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 |
poti sami faci o comanda de pe siteul asta??? am nevoie de o piesa pentru evo www.lancershop.com | ||
|
| | #87 (permalink) | ||
|
hmm pai e cam ciudat sa trimiti bani printr-o banca si mai ales in state si sa nu iti ia nici un ban pe asta :-? si ciudat e cand primesti un colet sa nu-ti ia vama mai ales cum a fost ala al tau peste 300$ deci in principiu daca vine in 7-10 zile in ro plus 2-5 de la mag pana la shaqvill acasa, so cam in 2 sapt..aham super... Si care e faza cu discount la eastbay?mai putin de 7$ p produs n-are cum sa iasa daca nu ma insel... Oricum cand comand ceva de ex niste adidasi de 60 vine taxa pana la tine acasa care deobicei e chiar 0 porma transportu in tara(cam cat vine la 0,5-1kg?)+ vama(din cate vad de la ceilalti e 50 de mii :-??)+comisionul tau 15$/10% Si cam cate variante de transporturi ar fi? Astept raspuns daca poti sa aduci si de pe ebay (fara buy now)...ms bafta la vanzare mi se pare super ideea, ma mir ca nu napustesc astia sa-si cumpere probabil din cauza fazei cu banii inainte si a taxei de transport+problema vamei(care vad ca s-a rezolvat la cei care si-au luat).
__________________ ym: moontyk skype: moontyk tel: 0727774021 0788094002 | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
| slimshady08_ltd si Dan98 va multumesc pt ca mi-ati raspuns in lipsa mea cu detalii , am fost plecat... Quote:
uite un exemplu: auth.0118774 Authority 3" SS Cat-back Ex... $319.95 $319.95 Delivery: Subtotal: $0.00 Discount: $0.00 Shipping: $10.17 Tax: $0.00 Order total: $330.12 acuma trebuie sa il trimit la tine in fct de greutate sa zic ca are 10kile sau 5kile habar nu am poate ii contactez si poate stiu ei daca e ceva mai greu, daca nu apreciez cat are si imi trimiti un pic mai mult si pe urma daca e iti trimit diferenta inapoi cum am facut si cu dan98 tre sa ii mai dau inapoi niste bani... ma rog era 330+ sa zic vreo 40=370 la care adaugi 10% si se face 370+37. moont am vaz ca ai multe neclaritati, e bine ca intrebi ca mai vede si alta lume si intrebarile si raspunsurile... idee ar fi cam asa 1 banii ii trimiti in romania la banca transilvania deci comision de 30.000 cred - habar nu am de cat este. suna si tu la banca sa vezi exact. 2 colet de 300$ - sunt haine mai trimise de la pers fizica , au doar asigurare de 300$ - eu pot sa le fac asig si de 5000$ chiar daca produsul are eticheta de 3$. (poate pt mine are valoare sentimentala o bluza de trening data de nush cine cu autograf care valoreaza nush cate mii de $ deci pot sa o asigur pt cat vreau eu - pt asta tre sa platesc). 3 vama - am intalnit si romani fericiti asta e uite-te si tu la filmu asta tu ce vama ai pune pt 3 bluze si o poseta?4 referitor la reducerile oferite de mine la eastbay - pot avea reduceri , am o cunostinta ce lucreaza la compania asta si imi poate da cand are reduceri familiare... de ex i-am facut comanda lu razvannba sau nush exact numele lui de 5 sute si ceva si am facut jumi juma 101$ care era valoarea reducerii... deci concluzie trebuie sa faci comanda de cateva sute ca sa intelegi ceva. 5 cand comanzi de la eastbay poti sa contactezi pe oricare dintre cei care fac comenzi pe aici, in schimb daca vrei nush cate produse iti recomand sa vii la mine sa faci ,... mai slvezi niste bani. Eu il recomand cu caldura pe razvan4nba - atentie nu stiu cat de serios este , el doar a venit si a facut comanda de la mine.... dar nu stiu ce referinte are el... 6 variante de transport ar fi multe dar cea mai indicata este EMC de la usps. eu pot sa iti trimit si cu fedex si cu ups si eu dhl si altele... 7 de pe ebay pot sa cumpar si fara licitatie dar poti pierde produsul la care licitez, am licitat pt mine la unele produse gen ipod-uri , laptop-uri si le-am pierdut in ultimile minute f usor. de ex un laptop care era de 300$ am zis ca dau max 500 si a ajuns sa se vanda cu vreo 850. deci nu te-as sfatui sa iei ceva fara buy it now. Probabil o sa fac ceva de genu imi trimiti banii si pe urma iti licitez , imi spui si un maxim care esti dispus sa licitezi dar daca nu castigi te chargez cu ceva pt deranj.
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... Last edited by shaqvill; 28-02-2006 at 07:22.. | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 | salut sunt eu baiatul care te-a rugat de sapca aia Kangol si ti-am zis ca iti pun banii astazi dar nu ii am ca si eu la randul meu ii astept sa mii dea cineva.Intrebarea mea este as putea sa iti pun banii cam peste 2 zile?te rog?Si dupa ce fac plata nu trebuie sa-ti dau adresa mea ca sa ajunga coletul la mine?Sau cum se face? Mersii!! | ||
|
| | #92 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
Up!
|
| | #96 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 | Sault!! Salut am vazut si eu anuntul baiatului care face comenzi de la orice magazin din lume si am si eu intrebare cum iti aduce prin posta nu tre sa platesti vama?Sau cu banii ii dai pe toti odata de la inceput?nu dai mai intai un acont si dupa ce iti vine produsul restul de banii?astept raspuns de la tine ?mersi mult pt ajutor!!!!! | ||
|
| | #97 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 | Sunt oricum hotarat sa fac comanda la el!!!
Am tot vazut poze cu produsele primite de ceilalti si zic eu ce e de incredere baiatul numai ca acum astept niste $$$ si de aia nu pot sa dau comanda daca ma intelegeti!!!mersi inca odata si abia astept sa dau comanda!!!! | ||
|
| | #98 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 |
salut As vrea si eu urmatoarele produse de pe eastbay.com Product #: 34131907 - Now: $39.99 Nike Men's Air Zoom Torque Turf Black Product #: 06786011 - Price: $59.99 ideea este ca mi-ar trebuii masura 42 iar eu sant ma incet de minte si nu inteleg nimic de acolo. Spune-mi cat ma costa tot, te rog frumos. Multumesc Yahoo ID Andreitk Last edited by andreitk; 03-03-2006 at 15:00.. | ||
|
| | #99 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
Shaqvill, as fi si eu interesat de chestia asta. Adica vreo neaparat sa il cumpar. Insa nu chiar acuma, mai peste 1 luna, 1 luna jumate. http://www.partsexpress.com/pe/pshow...ak=tamp&wt.sv2 Uite-l si aici: http://www.thinkgeek.com/electronics/audio/6cd8/ Ai putea sa mi-l trimiti, si cam la ce pret m-ar aduce final? | ||
|
| | #100 (permalink) | ||
| Quote:
Sa iti spun in mare cam cat ai de trimis. {Amount: $139.87 USD Shipping & Handling: $8.89 USD Total Amount: $148.76 USD} atat ma costa sa vina la mine acasa si pe urma ma mai costa aprox $44.40 sa ti-l puna la usps. sau te-ar costa $35.15 sa il pun cu vaporul. Banuiesc ca vrei cu avionul si deci ar fi 148.76+44.40=193.16 la care adaug 10% si este 19.31 si pretul final care trebuie sa imi ajunga in banca din ro ar fi de 212.47$.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |