![]() |
| | #107 (permalink) | ||
| Quote:
O sa urc niste poze mai tz cand am timp ca sa vezi cat de cat cum arata. Perechea ce a venit este asta: http://www.zappos.com/n/p/product_id/7169406.html Edit: mai jos poze (p.s. arata mai bine in realitate, una e la 12 noaptea cu lumina becului si altfel arata cand ii vezi la soare )
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... Last edited by shaqvill; 08-03-2006 at 07:03.. | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
Revin si eu cu 2 intrebari daca se poate. 1. In concluzie la sonic impact super t-amp ma costa vama in tara? Daca da, ceva idei, mult, putin, ca daca ma mai costa vama vreun milion renunt. 2. Asta la ce pret final mi l-ai putea aduce? (e varianta mai sarca ca sa zic asa): http://www.pcmall.com/pcmall/shop/de...pno~494795.asp si aici apare intrebarea cu vama. Multumesc anticipat. | ||
|
| | #109 (permalink) | ||
| Quote:
1 Referitor la vama , unii le-am trimis ceasuri si tzoale si chiar si un dvd player si s-au descurcat , acasa la mine am trimis multe chestii si nu au fost probleme... de asemenea unii au comandat f f multe perechi de adidasi de la eastbay si alte site-uri si nu au avut probleme. O singura data a fost o problema in 2004 cand a fost un super control si mi-a bagat vama. Se intampla sa nu se uite in pachet chiar (uneori ce e drept). In orce caz eu nu rasp de vama... Daca iti pune vama este treaba ta, e un risc. 2 La produsul acela te va costa: 35.39 [inclus in pretul de 35.39 si transport pana la mine acasa (UPS Ground $9.40)] Sa zic ca te va costa vreo 27 pt transport => 35.39+27=62.39+15 comision =77.39 E mult dupa parerea mea dar nu am ce sa ii fac - scump transportul. P.S. De la PCMall am mai comandat inainte... sunt ok.
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
Daca iau 2 comisionul e de 30? sau tot de 15? E clar ca tu nu raspunzi de vama nici nu am cerut asa ceva. E logic. faza asta e ca nu ma deranjeaza sa platesc vama o suma decenta. Dar daca mai baga si magarii astia vreo 100 ron vama ma duc de rapa. | ||
|
| | #111 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
dAlex revin cu poze la cererea ta, mai am de primit adidasii de pe www.tennis-warehouse.com mai jos am atasat adidasii puma.
|
| | #113 (permalink) | ||
|
Varu e de incredere mi-a fost tarsa la inceput ca ai trrimis 555 $ - si stii cum e in romania, dar a facut exact cum a zis si mi-a trimit coletu mai repede chiar dkt cei de la eastbay cum faceam pana acum.. Fac comenzi de pe eastbay mai bine de 2 ani iar prin el zic ca merge cel mai bine. Pentru cei care vor sa comande de pe eastbay pot apela direct la mine. Fac comenzi luna de luna prin el si totu mere k pe roate.
__________________ comenzi eastbay (adidasi si toale usa) cu 7 $ la produs 0724 24 56 18 | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
Sunt un asociat al lui shaqvill, el nu intelege de ce a trebuit sa ii dea ban cu warn 10, nu a stiut ca nu e voie cu link-uri in semnatura si nici nu la avertizat nimeni, mi se pare normal sa i se fi spus si lui: "ba gheorghe ai avertisment pt ca ai nush cate link=uri in semnatura" da domnul moderator s-a suparat ca a incalcat legea si la capsat direct de parca trebuie sa fii perfect. Toti facem greseli zic eu da ma rog asta e. In fine problema lui este ca trebuie sa le raspunda la clienti si ii rog prin acest mesaj ca pot sa ii scrie pe mail usa_nic@yahoo.com sau pe ym la acelasi usa_nic. De asemenea pot scrie aici jos in acest threat numai ca o sa le raspund eu asociatul lui - nickname (Shaqvill2) care este temporar daca nu se supara cineva si ii faca ceva si astuia. Cat despre AirMAn_23 ce a zis el acolo este adevarat , a venit sa ii faca o comanda , i-a facut-o nu stiu ce garantii ofera clientilor lui dar asta va priveste pe dvs insasi, vreau sa spun cu aceasta ocazie celor ce sunt interesati de o singura pereche sau 2 de pe site-ul eastbay ca nu se merita sa comanzi de pe eastbay o pereche de la mine asa ca vi-l recomanda pe AirMAn_23 sa vorbiti cu el, va intelegeti la comision si cum faceti cu banii treaba voastra , eu atata va pot spune ca ii facem comenzile lui si totul e ok. Succes la cumparaturi si va astept. daca 10% nu e mult sau minim 15$ pe comanda... Last edited by Shaqvill2; 10-03-2006 at 16:58.. | ||
|
| | #116 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
Dar are voie cu asociati? un prieten care il ajuta? pana isi ispaseste pedeapsa aplicata? Rog moderatorii sa stearga acest user shaqvill2 daca este interzis folosirea numelui aproape identica (practic noi 2 lucram jumi juma din profit...). Deci rog daca e ceva ce contravine forumului sa se stearga user-ul asta shaqvill2 si sa il lase pe shaqvill ca nu are nici o vina parerea mea. edit: Am trimis un mail la assassin@computergames.ro sa mi se starga contul shaqvill2 Last edited by Shaqvill2; 10-03-2006 at 17:11.. | ||
|
| | #118 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 |
salut,m-ar interesa si p mine vreo 10 parfumuri dp site-ul asta www.bigdiscount.com. Suma totala cam 250 $,spune-mi t rog cat mai sunt taxele si cat ceri comision.Fa-mi un total t rog.Mersi | ||
|
| | #119 (permalink) | ||
| Quote:
Salut noyzzy, uite calculul la 11 parfumuri: din totalul de 249$, deoarece e o oferta pe site, preturile parfumurilor ce depasesc totalul de 100$ le trimit gratis pana la mine... ei bine pretul va fi acelasi 249$. Acum ca sa il trimit la tine ma va costa vreo 27$ daca nu e mai greu pachetul de 1 kg (e cam imposibil sa depaseasca 1 kg in parfumuri ).Pretul devine: 249+27= 276 + (10%...27.6)= 276+27.6=303.6 USD care trebuie sa ii trimiti in contul din banca transilvania. Nu stiam de site-ul asta dar vad ca au preturi bune. Te astept cu un raspuns daac vrei. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |