![]() |
| | #1821 (permalink) | ||
|
gameru suna-i tu si intreaba-i cat despre bani probabil fiind la prima comanda si nu e vb de multi bani te las sa depui la banca transilvania...
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #1822 (permalink) | ||
|
gameru suna-i tu si intreaba-i cat despre bani probabil fiind la prima comanda si nu e vb de multi bani te las sa depui la banca transilvania...
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #1823 (permalink) | ||
| Quote:
dar l-am gasit aici in italia http://www.freeshop.sm/casio_AMW_702...-CAS57193.html si aici http://www.skywatches.com.sg/watches...oducts_id=1481 asta de mai sus nu stiu din ce tara Eu zic ca e mai bine din italia nu si ar ajunge si mai repede.Fami te rog pretul total de unde crezi tu ca e mai bine si dami un pm cum se face cu bani pentru ca in maxim 7zile iti voi da comanda | |||
|
| | #1824 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1825 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 |
Sal, as vrea sa cumpar ceva de pe newegg, si-anume un procesor si un hdd care vin COMBO, adica pretul adunat al amandurora este mai mic decat daca le-as lua separat. Pretul lor este de 124$, shipping-ul este free. Cat trebuie sa-ti dau pentru a mi le expedia in ro? Multumesc anticipat. Last edited by w00t; 18-08-2007 at 02:29.. | ||
|
| | #1826 (permalink) | ||
| Quote:
poate fi un 36$ transp in rom... (124+36)+15%=184$ deci intre 180-190$ as spune... gameru si la restul - planuiesc o vacanta de asta am intarziat cu rasp...
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... Last edited by shaqvill; 18-08-2007 at 18:43.. | |||
|
| | #1829 (permalink) | ||
|
deci shaq uite ce vreau eu oricare din modelele astea de la adidas poate reusesti ceva ca pe mess nu te-am gasit astept un raspuns , marimea 44 la noi adica 11,5 din cate stiu eu la voi , astept un pm de la tine pls se pare ca nu pot uploada cica am mai pus odata , in fine dau pm sau mail.mersi trage un ochi http://forum.computergames.ro/115-in...ar-adidas.html poate ma ajuti cumva mersi aniticipat
__________________ "When I hear music, I fear no danger. I am invulnerable. I see no foe. I am related to the earliest times, and to the latest." -Henry David Thoreau | |||
|
| | #1830 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | Quote:
| ||
|
| | #1831 (permalink) | ||||
| Quote:
Quote:
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||||
|
| | #1832 (permalink) | ||
|
pai tocmai asta e faza ca pe unde ii gasesc eu sunt sold out , am sa ma uit pe ebay am vazut acolo dar nu sunt sigur mersi
__________________ "When I hear music, I fear no danger. I am invulnerable. I see no foe. I am related to the earliest times, and to the latest." -Henry David Thoreau | |||
|
| | #1834 (permalink) | ||
|
sal abia m-am intors din vacanta... vb in cateva zile...
|
| | #1837 (permalink) | ||
| da dar recomanda amazon.com si nu alti useri sau magazine din amazon... care vand si ei... Quote:
da pot lua pai nush daca aplica taxe... si poate si transp oricum transp in rom e in fct de transp pe urma se aplica un 15% peste total... si asta e pretul tau... pt ca eu sa cumpr si sa ti le trimit mai departe...
|
| | #1838 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
sal, vreu sa stiu si eu daca poti comanda de pe http://designer-eyeglasses.go-optic.com si cit face comanda pina in romania, ma intereseaza in special modelele: Emporio Armani E.ARMANI 9269 0Q2J (00) BLACK/WHITE:Emporio Armani E.ARMANI 9318 0807 (00) BLACK: Emporio Armani E.ARMANI 9307 0807 (00) BLACK: Prada PR 07E Lead (2AJ-1O1): | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |