![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Comenzi EASTBAY
Ce va rog pe voi cumparatorilor sa imi spuneti ce ar fi bine pentru voi. cum ati vrea sa se desfasoare treburile cu cati bani sa luati un produs... ce produse cautati voi sa cumparati si nu puteti lua din magazine sau de pe net. Daca nu aveti treaba treceti un pic cu vederea la ceea ce am scris. Nu stiu cu ce sa incep. As putea sa incep sa aduc si eu produse de pe eastbay dar observ cum pe zi ce trece, ia din ce in ce mai multa amploare tot mai multi aduc marfa de pe acest site... daca o sa aduc marfa probabil va trebui sa ma bag cu un pret super oferta ca sa fiu in fatza acestor multe persoane care deja fac acest lucru si parca nu as vrea sa il supar pe floppy sau pe viking_eastbay , Shavyy sau multi altii. Nu ii cunosc si ii respect pt ca au avut curajul si succesul sa faca un bussines din acest lucru. Parerea mea este ca dupa un timp max 1 an nu o sa mai mearga treaba deloc , se va intampla ceva, intram si noi in EU ca toti europenii sau ceva tre sa se intample.Eu daca o fi sa intram in Eu m-as bucura pe bune ca intram si noi in lume...
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
si rolul postului tau care e? faci vreo comanda? zi-ne si noua comisioane, cand vine comanda, etc ... asta daca e vorba de vreo comanda, sau e doar un sondaj ca din primele tale randuri am dedus ca ne lasi pe noi sa-ti ordonam ce vrem, cand vrem, cat vrem sa platim ...
__________________ 0757.262.088 / [cosminake@gmail.com] / Vizitati-mi homepage-ul | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
E un fel de sondaj in care clientu se poate plange sau isi poate spune off-urile. De altfel tu poti sa spui ca am luat de la respectivu nu stiu ce si am platit de ex 10$ si luam inainte cu 20$ de la nu mai stiu care, care era un aberant .Si de asemenea poti sa spui ca de pe un site gen eastbay care poti cumpara produse sport ar fi bine daca ar aduce cineva cu 9$ sau cu 5$ si tot asa mai departe. Acuma nu abuzati sa spuneti fara comision , sau un comision de 99 centi e de ajuns, pt ca trebuiesc platite vami si altele... Sau ai putea sa spui ca iti doresti sa iti cumperi o "papusa barbie" sau stiu eu ce si nu o gasesti si nu ai posibilitatea sa pui mana pe ea... Si atunci cineva iti va da o mana de ajutor, cine stie?
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Up!
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Se pare ca nu prea mai are lumea bani sa isi cumpere tzoale. Nimeni nu e interesat sa cumpere , sa isi spuna off-ul cu cat etc etc...
|
| | #6 (permalink) | ||
|
So.... poti sa cumperi/aduci de la Oakley ???? www.oakley.com poti sa aduci articole sportive de pe www.olympiasports.net ??? daca da baga comisioane/garantii pe care le doreste tu si prezinta-ne si garantia oferita de tine, ar mi fi cate ceva da e prea devreme. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
-imi spui ce vrei sa cumperi , eu iti caut , contactez magazinul respectiv vad daca au produsul ma interesez cat costa sa il aduca daca merge direct in romania la tine acasa, daca nu eu il cumpar la mine acasa, dupa aia il trimit la tine. -nu raspund de vama, este treaba ta , pot sa includ factura sau pot sa nu o includ (depinde de tine daca te ajuta.) -te voi lasa in prealabil sa stii cat te costa totul de la inceput (macar estimativ) si banii se vor trimite inainte (se pot depune in banca sau daca esti din Galati poti merge direct acasa la mine...) -banii de asemenea se pot da in galati sau se pot trimite prin banca in rom/state (cum iti este tie mai usor.) -daca consideri ca nu ai incredere te rog sa mai astepti pana o sa apara si calificative in favoarea mea... precum ca sunt serios si fac treaba k-lumea. Daca tot nu esti hotarat te rog sa cumperi de unde stii tu si cum poti. -Comisionul meu este de fix 10% din ce cheltui eu in total. Exemplu: cheltui marfa de 175 + transport se face sa zicem 200, partea mea este de 10% (20$). Tu trebuie sa achiti 220$. Mai tarziu cand o sa fiu pregatit o sa fac comenzile eu cu un comision fix de 10$ dar momentan imi trebuie f multi clienti. In incheiere iti multumesc pentru interesul tau si sper sa colaboram pe viitor. daca crezi ca nu este ok ceea ce am spus sau nu esti de acord cu comisionul meu sa scrii aici pe forum.
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... Last edited by shaqvill; 27-01-2006 at 02:49.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |