![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| caut sa inchiriez apartament cu 2 camere in bucuresti
asa cum scrie si in anuntz caut un ap cu 2 camere in bucuresti ...sa aiba o canapea ,un dulap si sa fie curat restul utilitatilor le aduc eu. petul pe care il pot oferi este de 200$. astept oferte
__________________ tel:0727547717 ym pisika26 | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Am cautat si eu recent ceva la pretul ala si am gasit destul de greu. Surprinzator insa, imediat ce am gasit, au inceput sa curga ofertele bune. Mai nou am gasit un apartament in zona Piata muncii, aproape de metrou, cu 2 camere la 150 de euro. Later edit: se pare ca s-a dat intre timp. Sorry, daca mai aflu ceva iti spun!
__________________ Decat cocoasa de munca mai bine burta de bere! Last edited by georgerusu79; 02-04-2006 at 19:27.. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Nu vreau sa te descurajez insa eu l-am dat pe al meu cu 300 euro pe luna si a fost bataie pe el.(2 camere confort 2 Parc Moghioros -in 2 ore am avut 5 clienti hotarati). Bafta, poate ai noroc de cineva care nu mai e la curent cu preturile. Parerea mea (ca sa nu fie offtopic) este ca ar trebui sa te orientezi catre o garsoniera sau o zona mai retrasa la periferie. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |