![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Chirie 2 camere Macaralei
Slaut, Detin un apartament de 2 camere in sectorul 3, la Macaralei. Blocul este la strada, exact langa viitoarea statie de metrou (statia e facuta, se va da in folosinta in 2007). Apartamentul e la parter, cu balcon inchis, intrare separata, separat de bloc la apa si gaze (ideal pentru firma). Eu vreau sa cer 400 EURO lunar pe el. Credeti ca, luand in calcul cele de mai sus, este mult? | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Join Date: Apr 2000 |
Ca individ care locuieste in aceasta zona mirifica a bucurestiului : O persoana fizica nu o sa ofere in veci 400euro (1500 RON) pe luna pentru un apartament de 2 camere, la parter, langa un santier (la metroul ala se tot lucreaza de o groaza de timp), situat la marginea bucurestiului (inca un pic si dai in autostrada...) Insa daca dai peste o firma care este de acord cu aceste conditii, norocul tau. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Nici nu m-am gandit la o persoana fizica, nu sunt sarit de pe fix. Cu 400 euro gasesti apartament mai mare si mai in centru la banii astia... Nu mai e santier in zona, statia de metrou e terminata, zona incepe sa semene cu un cartier, nu cu un santier :-) Pentru o firma care sa inchirieze, credeti ca 400 e prea mult sau chiar putin, in conditiile in care apartamentul e chiar in intersectie, cu vedere la strada? | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
E foarte mult. Daca are imbunatatiri serioase (gen faianta, gresie, termopane, totu proaspat varuit si vopsit si mobila noua) poate scoti un 300....am ceva similar si e dat la si mai putin...
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
pers fizica, dar nu cred ca face banii intrarea aia...multi nici nu vor asa ceva (siguranta scazuta) si in plus al meu e localizat mai bine...dar poti incerca (daca vrei firma vb cu imobiliare)...
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |