![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand/fac postere "retro"
Execut la comandă postere "retro" pe diferite teme ( ideile clientului , de exemplu: militar, jocuri, filme, istoric ) manual, în tuş ( diferite tehnici, aerograf, de exemplu ), făcut pe carton de desen, texturat şi colorat . Numai bune de decorat o cameră lipsită de personalitate sau de făcut cadou unui "maniac". Ca preţ, cer 800.000 pe poster, format 100x70cm (deci mărişor ) , cu ideea şi indicaţiile clientului, costul materialelor intră în banii ăştia, cer 300.000 avans pt. a mă apuca de lucru, posterul e gata în maxim o săptămână. Am ataşat 2 postere făcute de mine şi un "semn" făcut pt. uşa unui prieten ... cam ăsta e stilul în care lucrez.
__________________ 1964 Volkswagen "Typ 1" 1200 "vintage speed" in progress. 1965 Volkswagen "Typ 1" 1200 stock daily driver. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
nu m-am gandit pana acum la asa ceva, ... da-mi mai multe detalii. ai PM , - se pare ca nu pot executa artworkuri pe telefoane sau alte mase plastice. In urma discutiei cu panchi am experimentat pe un telefon vechi si tushul pe care il folosesc nu merge pe mase plastice ( nu adera bine, se imprastie inegal si dupa ce se usuca se ia repede ) - asha ca momentan execut "artworkuri" pe hartie, carton , chestii de genu. Ah, si revenind la posterele pe hartie - lucrez si pe papyrus, (original ) momentan pe un format ceva mai mare ca un A4 - eventual chestii pt. decoratiuni, sau felicitari pt. Valentine's Day ( )
__________________ 1964 Volkswagen "Typ 1" 1200 "vintage speed" in progress. 1965 Volkswagen "Typ 1" 1200 stock daily driver. Last edited by Komissar; 02-02-2006 at 18:55.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |