![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| paid to kill Join Date: Jun 2004 | Cine imi poate aduce din America ceva si cu cat??
deci am nevoie de niste piese mici din metal pentru un pistol cu aer comprimat si anume un Walther CP88 de la un service din america...am dat mail omului de acolo si a zis ca nu imi poate trimite in Ro numai in America...Dear Sir, Here are you prices and we have them all in stock. #22 = $6 each----am nevoie de 2 din asta #25 = $15---am nevoie de una din ata Please advise. Sincerely, Earl Earl J. Sheehan Jr. Earl's Repair Service, Inc. www.carlwalther.com www.korthusa.com 437R Chandler St. Tewksbury, MA 01876 Tel: (978)-851-2656 Fax: (978)-851-9462 info@carlwalther.com info@korthusa.com All orders are subject to a $25.00 min. All orders are subject to a 15% return fee am atashat si poza in care se ved piesele de care am nevoie asa ca ideea ar fi ca voi sa le comandati la cineva din state si ei sa le trimita prin posta sau prin ceva serviciu ieftin(prin posta ar merge cred sub forma de corespondentza deoarece piesele respective ar incapea lejer intr-un plic),sau alta metoda..va descurcati voi piesele le comandati prin mail info@carlwalther.com si dai acolo adresa etc... Deci repet am nevoie de o piesa #25 si doua piese #22 Total 27 $ stiu ca este o suma mica dar credeti-ma ca am cautat de peste o jumatate de an aceste piese si vad ca singura solutzie este aceasta asa ca daca puteti aduce veniti aici cu oferte cat m-ar costa ca piesele sa ajunga la mine multumesc pt rabdare
__________________ do you think that f@ck is funny? | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=163042 Uite aici e cineva ce spune ca poate cumpara orice din state!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
De ce te incurci taman din America? Te duci la un magazin de arme din Ro (de ex la unul din cele de la parter, din Pavilionul H, si te ajuta sa-ti repari pistolul). Nu stiu ca pret cum iese, dar la mine nu a fost prea scump. Alternativ, vad doua variante: http://www.kaehny.de/ Trimit in Romania sigur. Doar sa te lamuresti cu ei. http://www.atlasshippingltd.com/html/rom-eng.html - astia pot fie sa comande pentru tine - si platesti comision, dar poate iti incurca comanda, fie doar sa primeasca pachetul si sa-l aduca aici. Vorbesti inainte prin email cu ei si se rezolva.
__________________ Tomcat | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Daca te uiti atent la pagina de la Atlas shipping vezi ca ei aduc in tara oriunde (trimit prin posta mai departe). Vad ca ai acces la email, da-le unul si spune-le problema ta. Ei o sa te ajute, iti explica ce si cum. Otherwise, o sa ma interesez de piesele alea, dar nu stiu cand o sa am drum pe acolo - in general nu prea am.
__________________ Tomcat | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Salut. Daca te intereseaza, am eu un Walther CP 88, varianta bej-metalizat, dar nu stiu daca sa-l vand sau nu pt. ca si acum imi place pistolul asta, desi il am de ceva timp. Depinde de oferta acum. ![]() Later Edit: A, esti din Cluj. Atunci pun pozele doar ca sa te enervez. Al meu functioneaza f. bine. Last edited by johnniewalker; 11-02-2006 at 20:05.. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| paid to kill Join Date: Jun 2004 |
up
__________________ do you think that f@ck is funny? | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |