![]() |
| | #7 (permalink) | ||
|
sincer.. si pe mine m-ar tenta.. ca toata ziua stau si ma joc counter strike si ascult muzica... (asta daca nu ma duc la scoala) .. mai ales in vacanta m-ar interesa...(vacanta din vara).. io am 16 )...merg pe 17..
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Păi e kam naşpa, k dak mie mi-ar redakta unu' vreun plan de afakeri şi ajung ku el la investitor ku kratimele şi punktuaţia mukifikate, m-am sters pe bot de afakeri, iar eu mă întork la redaktor şi îl strâng de gât.
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Păi ia fă o demonstraţie în care să scrii corect în următoarele 100 de posturi şi eu promit solemn că îţi găsesc ceva de lucru. Cine mă cunoaşte ştie că eu nu promit aiurea. Vreau inclusiv diacritice. Pentru fiecare greşeală gramaticală se mai adaugă un post la cele 100. Posturile monosilabice nu se pun. Te bagi?
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
sa-ti vand un pont, vezi ca la impartit pliante nu e treaba asa de roz ... am muncit eu 13 zile pt 1,3 mil (media e cam de 100.000 pe zi) si iti spun cu mana pe inima ca NU SE MERITA!!! cari ca sclavu zeci de kile (atingi chiar suta de kile daca "pui suflet in ceea ce faci"), te certzi cu administratori, babe, moshi, tzigani, fugi de caini cu sacul d pliante in spate, te umpli de draci, si asta nu e tot, dar la socoteala nu mai punem temperatura de afara ... fie ca e scazuta (vezi cazul nostru de acum) fie ca sunt 36-38 de grade afara (eu am muncit vara, pe temperaturi de-astea), iar la sfarshitul zilei cand faci calculul sa vezi ca te-ai chinuit de la 8 dimineatza la 5 seara pt 110.000 sau poate pentru 35.000, itzi vine sa-tzi tai venele si parca te-ai apuca de spalat parbrize (filozofic vorbind )deci orice, dar nu pliante ... daca totusi vrei sa incerci asa ceva, da-mi un pm si iti dau numarul de telefon, sigur te accepta, eu am muncit la 17 ani si acolo erau si fete de 16 ani. totul e sa vrei tu, ei accepta si prescolari, oricand. in continuu au nevoie de oameni, deci nu se pune problema sa nu ai loc. pana una alta, bafta la gasit un job potrivit
__________________ 0757.262.088 / [cosminake@gmail.com] / Vizitati-mi homepage-ul | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |