Quote:
|
Originally Posted by mihai_floryn stradal si tot restu, ce a fost acolo, de ce il dai, cum e amenajat, o poza reala din fata eventual inauntru??? ia zi un pret pe vo 3 ani, evident cat vine pe luna... |
Acolo au ai mei magazin si atelier acum, nu il dau -> IL INCHIRIEZ

... de ce? Ca nu mai vreau sa munceasca ai mei ...deja au sarit de 5o ani + alte castiguri...
Amenajat... n'am termopane si astea, e un spatiu normal, pivnita este neamenajata... dar daca ai bani sa il iei pe 3 ani nu cred ca asta e problema...amenajarea. Faci calculul pentru investitia in amenajare cum vrei tu .. poate vrei sa faci cafenea, poate vrei sa-l faci verde in dungi .. nu ma intereseaza... si apoi mai discutam un discount pt amenajare ca imi ramane si mie dar cel ce inchiriaza este beneficiarul primar. O sa fac si poze, momentan n'am. E deja cineva interesat de el, au fost si doi arhitecti la fata locului care au confirmat posibilitatea de impartire a spatiului primar pe doua nivele (pt cafenea/bar..etc) si utilizarea pivnitei fara probleme (cum zicea... uscata, curata, aerisita)
Astept oferta de la tine si discutam... nu suntem capsomani (eu si ai mei)! Sa fie avantajos ambelor parti..