![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Bucuresti | Caut cazare la munte (Sinaia sau Busteni)
Vreau sa merg la munte cu 300-400k/loc in camera dubla/noapte, de preferinta cu baie in camera, in Sinaia sau Busteni. Am cautat pe net dar ori n-au locuri (mai multe camere) ori pretul de pe net e vechi si acum e mai scump ![]() Are cineva vreo oferta sau poate ati fost la munte recent si imi puteti vinde si mie pontul ? Imi trebuie la sfarsitul lui februarie, PM daca e locul vostru secret si nu vreti sa afle tot forumul de el
__________________ Those of you who think they know everything are very annoying to those of us who do. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
pai in perioada asta ai slabe sanse sa gasesti la banii astia. e perioada de schi si preturile sunt sus. sub 700.000 pe noapte nu cred ca ai noroc. poate doar la vreo gazda si sunt cam putine cu baie in camera.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
salut! da-mi un pm si iti dau eu nr de tel al unui moshulica din sinaia, m-a "acostat" in gara si mi-a zis ca are firma de cazare si are muuulte camere, apartamente, tot ce vreau. preturi ... imi zicea in vara ca are camere de la 300.000 pana pe la 2 milioane. acum nu stiu daca se mentin preturile din vara. da-mi pm si iti dau tot acolo nr lui de tel, da-i un telefon si intreaba ce si cum. eu alte detalii nu stiu ca nu am stat la el, doar i-am luat telul sa-l am in caz de nevoie. ce-ti mai pot spune despre cazare in sinaia, la hotel intim (*) pretul unei camere pe noapte e de 580.000 (in vara). camerele curate, pat dublu, baie in camera, eu i-as da hotelului doua stele. arata ca o vila, nu prea ii poti spune hotel, mie mi-a placut foarte mult. i se potriveste titlul de "Hotel Intim" ![]() daca te intereseaza, iti pot explica pe unde e, sau poate te descurci tu daca ajungi in sinaia. tot pe pm iti pot da nr de tel si de la hotel intim sa suni sa te interesezi de locuri, preturi, etc. te salut si bafta la gasit cazare, apoi distractie placuta la munte
__________________ 0757.262.088 / [cosminake@gmail.com] / Vizitati-mi homepage-ul | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
il completez putin pe osama,daca vrei sa ajungi la hotel intim ia un taxi de la gara si spune-i sa te duca la hotel intim nu te costa nici 5 lei e cel mai bun sfat care pot sa ti-l dau eu unul in o saptamana cat am stat iarna asta la sinaia o stiu pe din afara:P bafta ar mai fi si pensiunea Casa Ta-preturi f mici cam 300 mii persoana,camera pat dublu,dus si TV+cablu in camera f linistit si confort 2 stele poti sa folosesti bucataria,grataru de afara...mai multe facilitati pe 25-26 februarie acolo sunt,daca te intereseaza in perioada aia vb si mergem impreuna, ce faci acolo e treaba ta
__________________ YM:adytza_ady2004 Tel:0726.160.009 0766.657.173 | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
@dytza, pacat ca sunt la o petrecere pe 25 februarie ca as fi mers si eu la munte ... poate ne strangeam la un gratar in curtea pensiunii Casa Ta. dar lasa ca se mai ivesc ocazii tinem legatura, eu oricum fac drumul asta bucuresti-sinaia destul de des, am o verisoara care lucreaza la hotel sinaia si ma fac ca o vizitez mai des
__________________ 0757.262.088 / [cosminake@gmail.com] / Vizitati-mi homepage-ul | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Bucuresti |
Hotel Sinaia, eheeee, ce vremuri, excursii cu liceul... la cat au redecorat camerele colegii mei dupa bautura parca n-as mai sta acolo totusi, cel putin nu la etajul... 3 parca ![]() Multumesc mult pentru informatii Osama si @dytza, am gasit pe google numerele de telefon de la Intim si Casa ta, vad acolo maine ce rezolv. Numarul de la nenea din gara parca nu l-as vrea, nu mi-au inspirat incredere niciodata nenii din gara ![]() BlackLord: imi trebuie mai mult de 2 camere, suntem vreo 12 oameni. Multumesc oricum. Bisti: am gasit si cu 300-500k/loc dar nu s-a putut din diverse motive, pretul cerut de mine era pentru loc in camera dubla, nu de camera dubla cu totul. Mersi de input oricum.
__________________ Those of you who think they know everything are very annoying to those of us who do. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Nickless, da un telefon si vezi ce rezolvi ... eventual pune si tu aici preturile pe care le-ai aflat, poate mai sunt si alti doritori de mers la munte. Si sa nu uitam de "Distractie placuta!" cand o sa plecati ![]() Heheheee ![]() hotel sinaia noroc ca verisoara-mea nu sta acolo, doar lucreaza acolo ... sta la hotel intim, e hotelul aceluiasi patron si i-a dat o camera acolo. Hotel sinaia s-a facut acum un hotel de boshorogi, de evrei (patronul fiind evreu). imi povesteste verishoara cu mainile in cap de clientii hotelului ... nu mai e ce-a fost odata hotelul asta ... vin evreii in excursii cu 2 autocare de umplu 3 sferturi din hotel, sunt si cu gura mare, sunt si extrem de prosti si mai sunt si trecuti de varsta a treia ... si mai stau si mult pe deasupra e cam dezamagita, nu se astepta sa fie asa de nashpa acolo. totusi, e un hotel cu renume, cel putin asa pare din afara, dar lucrurile inauntru nu sunt chiar asa de roz.in finee, daca mai afli ceva de cazare, preturi de pe la vreo pensiune, hotel, posteaza-le aici sa le vedem si noi sa ne facem un calcul la bani cand plecam la munte.
|
| | #9 (permalink) | ||
|
osama las' ca nu au intrat zilele in sac,probabil ca nu o sa ne vedem la sinaia zilele astea care au mai ramas din iarna,dar yo am de gand sa vin si la vara acolo deci nu este exclus sa ne intalnim nickless ai pm cu adresa si nr de tel de la casa ta-oamenii sunt super de treaba si f ospitalieri in rest nu pot sa iti urez decat sa bei cat mai mult vin fiert ca e destul de frig si sa prinzi vreme frumoasa cu multa zapada bafta
__________________ YM:adytza_ady2004 Tel:0726.160.009 0766.657.173 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |