![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| comanda Amway http://www.amway.com/en/default.aspx produse de cea mai buna calitate,100% ecologice!!pt a viziona produsele intrati pe www.vebso.ro ,scrieti numele dumneavoastra si la indrumator scrieti cyry . produsele vin in 24ore de cand lansez comanda. plata se face atunci cand vin produsele! toate produsele sunt concentarate!!pt mai multe detalii puteti sa ma contactati la 0729228391 sau ym: anitzasmiles Last edited by anitzas; 10-02-2006 at 16:58.. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
te enervezi degeaba ca aici gasesti fff putini oameni care cunosc intradevar produsele si firma ... am avut si eu un thread dar mi la inchis aiwa ... nu ai sanse aici ca sunt ffff multi bagatori de seama care vor sa arate ca ei stiu multe dar defapt ei sunt 0 fostul meu thread ...: http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=139802 bafta in continuare
__________________ CONTACT : 0762 918 776 | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
produsele sunt in general ok preturile sunt mai speciale asa desi nu am folosit decat ceva detergenti si pasta de dinti. nu prea ma incanta metoda asta piramidala dar produsele sunt ok le puteti lua cu incredere daca va tine portofelul ...
__________________ Toshiba Satellite L100-121 on Yahoo!: xwh19 | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Am cumparat si eu de la anitzas detergent si pasta de dinti,sunt foarte bune..totul a fost ok recomand...Mi_ nu inteleg rostul tau in acest thread...aici se vand niste produse daca nu te intereseaza sa cumperi nimik ,nu te mai baga...bafta la vanzare ps/produsele sunt foarte bune...recomand
__________________ God's Son | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Da se pare ca iar apare....FIRMA TOPIC CLOSED PS _STN_ stai linistit a fost un reprezentant (mare guru din varful varfului piramidei ) si a incercat asa ceva...pina nu plateste...pentru publicitate..nu se permit astfel de anunturi! Legat de calitate si etc...sa spunem ca sint OK...dar si pretul reflecta asta asa ca...parareile sint destul de "jumi-juma"
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |