![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| inchiriez vila la munte
cum spune si titlu inchiriez vila la munte pt mai multe detalii accesati link-ul de ma jos,va multumesc http://www.viladevacanta.3x.ro/index.html Pretul este discutabil,pt relatii sunati la 0721.542.451 sau 0788.830.412 Last edited by peter_pam; 10-02-2006 at 15:54.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
nu vad un pret insa...
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
regulament publicitate : Quote:
nu am nimic cu tine, incerc sa te ajut sa nu-ti iei sut si dupa aia sa plangi ca nu ai stiut. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
ok. nasol de tine in cazul asta. dar te dai batut prea usor. in locul tau, cand auzeam ca daca nu pun pret imi iau automat sanctiune, faceam pe dracu in patru, puneam orice scor estimativ, un interval ceva, orice. asa din cauza asta o sa-ti iei eject cat de curand. oricine are chef, oricand, intra, iti da un report post si esti pa-pa. treaba ta. nu-ti cunosti interesul si iti furi singur caciula. pacat de casa ca era misto si poate chiar gaseai clienti p'aici. eu nu o sa te parasc, dar tu tot ce mai poti face este sa speri sa nu ti-o iei prea rau pe coaja. bafta! | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
fa-ma sa inteleg este 150E pe weekend , deci 2 zile si am toata vila la dispozitie...si pot sa vin cu cati prieteni vreau???
__________________ Cogito ergo sum... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |