![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Caut pe cineva sa imi faca un site de prezentare
NU ma intereseaza firme, nu ma intereseaza nici preturi de firme. La un search de google gasesc o gramada. Caut ceva mai avantajos Site-u e simplu. Vreau sa fie facut in flash, obiectul prezentarii : Office Building-uri => Cateva poze, adrese, contact, prezentare spatiu, dotari...etc. Cu domeniul nu stiu cum sta treaba, am inteles ca este o taxa lunara de intretinere, prefer sa fie .ro Astept oferte aici, sau pe PM. Ne intalnim, sau discutam la telefon.
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 |
daca chiar nu stii cum sta treaba, uite cam de ce ai tu de fapt nevoie: 1.cineva care sa stie html si flash; ai grija ca s-ar putea sa ai nevoie de el/ea in continuare, pt diverse modificari/actualizari in site. 2.un domeniu; costa cam 60E/an, am auzit ca la connex ar fi o oferta de 3E/luna 3.hosting(un server pe care sa fie publicat site-ul). in functie de ce doresti tu de la site-ul respectiv, pretul hostingului variaza de la zero la sute bune de euroi pentru punctele 2 si 3, poti sa incepi de aici: www.rnc.ro (din meniul din stanga-sus, domain registry, respectiv web hosting)
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Romania |
Completez pe Smiley prin a-ti spune sa te feresti de Connex (3$/luna). Iti cumpara ei domeniul si vei avea probleme, in cazul in care doresti sa renunti la serviciile lor pentru un alt provider. In sensul ca se vor eschiva sa ti-l dea pentru simplul fapt ca e platit de ei (e in proprietatea lor). Daca nu era vorba de Flash, te-as fi ajutat eu. Dar asa, nu vreau sa ma leg la cap. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 |
cred ca te pot ajuta cu ceva frumos da-mi un tel 0765456977 sau adi_stoicaa@yahoo.com | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
ia vezi data anuntului
__________________ E6300@3.2Ghz-1.34V on Water || DFI Dark || 2GB Crucial Balistix D9GMH DDR910 4-4-4-10|| Leadtek 6600GT ||Seagate 320GB||CoolerMaster Centurion WindowMod & Sirtec XtremeS 410W||Home made 2x100W Speakers&Aplifier || Samsung 940BF | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: bucuresti |
Salut! Tocmai am terminat un site de prezentare: www.democracyeducation.eu Sectiunile "Stiri" si "Galerie Foto" pot fi actualizate f usor, prin editare in word, notepad. Adica are si content management(poti actualiza continutul, pozele ) il gazduiesc la http://livehost.ro/Gazduire.aspx te costa 15 euro/an(hostingul) + domeniul .ro(vreo 35 euro pe viata) Daca te intereseaza, suna-ma : 0721797320 - Victor | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: bucuresti |
Cei interesati de site-uri profesionale in ASP.NET C# cu SQL Server 2005, nu ezitati sa ma contactati la 0721797320 sau pe email victorantos@gmail.com Mai dezvolt aplicatii web pe platforma DotNetNuke , mai multe detalii la www.dotnetnuke.com, este cel mai tare portal web open source din lume! | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |