![]() |
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
wallpapers ai in formatul 178*178pixeli sau 178*176 (traducere pentru samsung d410 respectiv se k700) ??? ma intereseaza!!!
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti | Quote:
__________________ Au cumparat de la mine: alexxus (lcd 17''), balenax (p4+un abit), prowler (decodor DTS100), roty (mx900), Switcher (DVRSMMC 512) Am cumparat de la: Tig (boxe), Karass (cabluri rounded), mitzu (mousi), georgerusu79 (p4+p4p800), B-Boy (2x512 DDRAM), claudiu1 (N70), Title (gantere+banca) | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti | Quote:
Alea nu merg nici pe 6681 care are GPRS class 10 si EDGE ...
__________________ Au cumparat de la mine: alexxus (lcd 17''), balenax (p4+un abit), prowler (decodor DTS100), roty (mx900), Switcher (DVRSMMC 512) Am cumparat de la: Tig (boxe), Karass (cabluri rounded), mitzu (mousi), georgerusu79 (p4+p4p800), B-Boy (2x512 DDRAM), claudiu1 (N70), Title (gantere+banca) | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
nu merge decat cu un handsfree FM , cu radio incorporat....semnalul fm fiind dat de receiverul castilor , nicidecum de program , deoarece , 6170/6600 nu au piesele hardware necesare pt a primi unde radio.
__________________ ๑۩ ۩๑ Click aici pt un mesaj pe Y!Messenger >>>>insa nu dati add ๑۩ ۩๑ Fav.Quote: " cred in basme si destin...insa vad paharul gol chiar si atunci cand este plin" | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
red_fever4x4 Ti-a crescut WARNul cu 10% prea multi de UP!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |