![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Caut un fotograf/cameraman pentru o nunta.
Sal. Pe data de 1 iulie ma insor oficial cu biserica, restaurant & stuff. Mai am cateva chestii de rezolvat, dar acum am zis sa ma interesez pentru filmare si poze. Am cateva oferte, dar am zis sa incerc si aici ca "ne stim" ....Din pacate(pentru fotograf), nunta nu va avea loc in Bucuresti, ci la un restaurant din padurea SARU, si biserica/primaria in orasul BALS, 15-20 km dupa Slatina. Este cineva aici care se pricepe sa faca poze frumoase si sa mai si filmeze? Parca nu imi vine sa iau 2 oameni totusi. Si pe la ce bani? - Asigur transport. Ori cu masinile care pleaca din Bucuresti (aprx 5-6 masini), sau combustibil pentru el daca vrea cu masina personala. - Asigur mancare si bautura la greu. In limitele in care mai poate sa si filmeze ceva ![]() - Asigur cazare sambata spre duminica In principiu, va trebuii sa vina de sambata dimineata, de la cununie pana sambata seara (duminica dimineata) cand se termina totul. Nu mai este nevoie dupa aia. Oricum vor mai venii invitati cu camere si aparate foto, dar vreau macar cineva sa fie semi treaz cand face pozele si filmu la nunta mea, cu montaj dragut, cu poze "artistice" ...intelegeti voi. Promit ca nu o sa fiu foarte exigent, dar am ceva experienta in domeniu, si vreau niste materiale inainte sa stiu pe cine aleg. Nu va feriti, ca nu sunt "taran" nu sunt figurant, sunt un om normal. Fac nunta acolo deoarece vor venii aproximativ 300-350 de persoane (70-80% din provincie) si imi este greu sa car atatia in Bucuresti. Va fi o nunta belea, cu multa mancare si bautura, am formatie la restaurant (NU lautari tigani)..si sper sa iasa frumos. multam mult, si astept un reply ceva. Contact mai jos.
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 | http://www.direct-media.ro Un prieten a apelat la ei pentru nunta, si totul a iesit ca la carte. Baietii sunt profesionisti, nu stau sa bea in timpul petrecerii .
| ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
mersi.
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
eu ma ocup, dar numai de foto..daca vrei ... : http://www.computergames.ro/forum/sh...ad.php?t=80732 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |