![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Caut persoana sau firma pt design site
Sunt interesat de realizarea unui site pentru o firma care inchiriaza apartamente in regim hotelier . Daca poate cineva sa ma ajute (contra cost bineinteles) firma sau persoana fizica , va rog sa postati sau sa imi trimite-ti pm cu un numar de telefon pt a discuta detaliile .
__________________ Raspund la telefon doar dupa ora 16. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
salut. iti recomand 2excite www.2excite.ro. persoana de contact e Dragos Zait. datele de contact sunt pe site. daca intreaba de unde vine recomandarea, zici ca de la Eugen. bafta
__________________ Nemo me impune lacessit | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Multumesc o sa incerc la respectivii , faza e ca pana acum am vb cu cativa ..dar din pacate lucrau pe template-uri luat de pe web , si nu ca as vrea creatie de valoare ..dar nici sa am pb cu vreo unia ca le-am "folosit" chestii ..
__________________ Raspund la telefon doar dupa ora 16. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Hello, am lucrat in doua randuri cu http://www.xpertwebsoft.ro , Mihai Burtea se numeste nenea, tel 0740164456, am fost super multumit de fiecare data si calitativ si timp de executie si financiar...take a look.
__________________ Vand lenjerie sexy, uniforme si costume sexy aici. Cadouri excelente ptr domnisoare si doamne . Reduceri pentru forumisti | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| www.miv-computer.ro sau da un mail la ofice@miv-computer.ro | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 | Quote:
@herodot: pm me pentru detalii&others
__________________ loadMovie | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |