![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Organizez jocuri de paintball
Organizez jocuri de paintball in urmatoarele conditii: - la locatia aleasa de clienti (preferabil paduri, zone limitrofe...); locatia mea nu este inca amenajata; - minimum 8 jucatori; - persoanele se vor prezenta cu buletin si vor accepta fara discutie regulile jocului de paintball; - 14 arme in total. Pret: 500.000/zi/arma 1200/bila Contact: 0724.236.284 Cristi 0765.515.470 Alex Detalii si programari la tel si aici pe forum. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Daca te prind jandarmii in padure jucand paintball te iau pe sus. Fara suparare. Eu am auzit de unii care au dat multe nopti declaratii de ce trageau cu o arma cu alice si aer comprimat in sticle in padure. Plus ca exista concurenta care a bagat mii/zeci de mii de euro in teren. Daca aud de tine nu te vad bine. Si e mai nasol cu negatul si cu afirmatul ca jucati vati ascunselea. Raman urme pe copaci.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
cj2001....e scump...cand mergeam cu ai mei scapam cu sub 500.000...cam pe la atat ne plictiseam (cu bile cu tot, cu terenul lor, amenajat) WarriorDragon...daca e padurea mea, am voie sa ma bat in ea? pe bune intreb...ca daca da, putem negocia cj
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Nu e scump dar eu nu vreau sa-mi vina toti pustii care iau 20 bile si se ascund 1 juma de ora. targetul meu sunt cei care joaca in jur de 1000 de bile (si sunt destul de multi) sau firmele, iar la 1000 bile iesi mai ieftin decat peste tot. Sa vina jandarmii si sa vezi ce headshot le dau! Putem negocia orice, dar nu pe forum! PS: Nici o concurenta nu a bagat zeci de miii de euro in teren te asigur(ii cunosc pe cei de la citypaintball despre care se zice ca ar avea cel mai bine amenajat teren) | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |