![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Montez Folie Autorizata RAR
Montez Folie Autorizata RAR LLumar si neautorizata pentru toate tipurile de autoturisme. montaj profesional, se acorda garantie la lucrare. montajul se efectueaza in targul Autovit - Splaiul Unirii 450, sector 4. relatii la telefon : 0722.838.010 p.s. Anuntul este pentru un prieten, pentru care garantez seriozitatea ! edited : AIWA - am incercat sa iti trimit PM dar ai casuta plina !
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy Last edited by Bisti; 18-04-2006 at 23:10.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
luneta plus geamuri laterale ... cat ma costa ?
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
pe un opel vectra . 3 geamuri.
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
viking - persoana o iti raspunde mai usor daca ii dai un telefon maine in cursul zilei cand e la munca. gabytza - exista si folii laterale fata autorizate insa sunt foarte putin inchise la culoare. pe siteul dat de mine in primul post vezi opacitatile la diverse modele de folii.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
eu am fost la ei si am montat folie lumar azi pe toata masina .am un logan baieti se pricep bine de tot luneta au montat-o dintr-o bucata toate fara pic de bule. zici ca sint ionizate .am si garantie la ea .ce este cel mai tare este ca folia lumar are autorizatie si pentru geamurile din fata 3M nu avea.multumesc Tudor Self sinteti cei mai tari.
| ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ id ymsg: cataaa_polo(nu dati add!!) | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
poze ?
__________________ "Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului. Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic. Nu ma pot imagina francez, englez, german, adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam. Sunt roman prin vocatie, ca altfel nu pot sa ies.Tot ceea ce gandesc devine romanesc" | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
ca o completare - foliile care sunt montate momentan sunt urmatoarele : AT 05 GR SR HPR - opacitate 39% - omologate pentru fata ! si AT 70 GR SR HPR - opacitate 75% - cea mai inchisa posibil - aproape neagra. Atentie ! folia neagra nu da reflexii de oglinda (cum e la ionizare).
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Am gasit mesajul din PM....singurul ce il poate ajuta este SILVIU Vorbeste cu el direct !
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
am inteles. o sa il sun eu sa rezolv cu el. mersi.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |