![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 | INCHIRIERE GARSONIERA(CERERE)astept oferte rezonabile.
Caut sa inchiriez o garsoniera in special in sectorul 3 ( gars. unde am stat cu chirie pana acum se vinde). Astept oferte decente,mentionez ca intentionez sa pastrez relatia pe termen lung in masura in care si pretul reflecta si imi permite acest lucru. Cz:Caut sa inchiriez o garsoniera de la un om care stie ca banii nu cresc pe plantatie si care cauta un chirias serios . De preferat sa fie parter sau etaj 1(nu sunt firma)nemobilata sau semimobilata. Last edited by busybilut; 08-06-2006 at 08:32.. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
stiu eu la o baba pe masina de paine (zona obor) are un apartament cu 2 camere, insa o camera e inchisa are ea lucruri acolo, deci inchirieaza doar o camera are si ceva mobila e la etajul 7 / 10 are apometre , repartitoare de caldura si cerea 150 usd pe luna . Din pacate nu mai am numarul ei de telefon ,dar daca te intereseza dami un PM si iti spun unde sa te duci .
__________________ YahooMSG :v_gimmy | TEL : 0765.24.26.84 OFER TRANSPORT, VAND COMPONENTE LAPTOP TOSHIBA TECRA M3,suport bare Mont Blanc pentru VW Passat sau Golf Variant, VAND NOKIA 1661 NOI ...CODATE | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 |
rezolvat.se poate inchide. Pentru cei care cauta si s-au chinuit ca si mine:am gasit garsoniera confort 1 cam micuta ce-i drept dar decenta si curata,apometre etc zona titan la 2 mil de lei pe luna,primele trei luni 100euro/luna apoi dupa 3 luni 2 mil/luna am platit deja avans 300 euro(pt 3 luni) si 4 mil(pt inca doua luni) 5 luni in total,ce vreau sa va transmit este cautati in continuare ca inca mai sunt oameni batrani care pleaca la tara sa mai stiu eu unde si va inchiriaza la un pret rezonabil,nu sariti repede sa platiti cu sutele de euro pe luna in zone"centrale" la macarale ca daca puteti astepta putin veti gasi mai rezonabil. bine ca am scapat de problema asta ![]() numai bine | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |